Installation af et badeværelse badeforhæng

June 10

En badeforhæng er en af de mest funktionelle og dekorative elementer i dit badeværelse. Nogle dekoratører basere hele temaet af et badeværelse på bruseforhænget. Badeforhæng er lavet af luksuriøse materialer, budget-venlige plast og alt derimellem. Brusebad gardin liners bruges ofte til at forhindre dyre eller mindre vand-tolerant materialer fra at blive våd. Men om badeforhæng koste $100 eller $10, de alle tjener samme formål: at yde beskyttelse af personlige oplysninger og holde vand inde brusekabiner eller bøtter.

Instruktioner

•Twist den indre del af en spænding bruser stang til at forlænge hele enheden. Angive længden på ca 1 tomme kortere end den plads, hvor det vil blive hængende. Placer stangen på plads og fortsætte vride indtil det sidder fast mellem de bærende vægge. Typisk, brusebad gardin stangen skal være placeret cirka 75 inches over gulvet. Bruge et skridt afføring, hvis det er nødvendigt.

•Åbn gardinet ringe og placere dem på stangen. Kontroller, at enhver dekorative detaljer står frem.

•Drej gardinet og/eller gardin liner, således at den forkerte side vender i mod bruseren. Hvis du bruger en liner, forstå de koordinerende huller til både liner og gardinet sammen og lægger dem som én enhed. Starter i den ene ende af stangen, skubbe huller i toppen af liner/gardiner på enderne af ringene. Lås hver ring lukket som du gør din vej langs stangen.

•Juster højden på din badeforhæng, hvis det er nødvendigt, ved at dreje stangen én eller to gange for at forkorte det lidt. Flyt stangen, så gardinet er selv og hængende omkring 3 til 5 inches fra gulvet, derefter justere spændingen, så stangen er sikker.

Tips & advarsler

  • Mange forskellige vaskbare materialer kan bruges til badeforhæng, så længe du også bruge en vandtæt foring. Eksperimentere med duge, sengetæpper eller husstand gardiner, hvis du ikke kan finde stilen af badeforhæng du ønsker eller bare brug for en hurtig løsning for en åben brusebad.
  • Både liners og badeforhæng kan blive kastet i din vaskemaskine til regelmæssig rengøring. Blot hænge dem tilbage på bruser stangen til at lufttørre.
  • Til en grønnere hjem, vælge en lav-VOC bruser liner og gardin i stedet for standard vinyl/plastik dem. Lugten udsendes fra en grundlæggende plast badeforhæng er faktisk de skadelige kemikalier, der frigives til luften, ifølge US Environmental Protection Agency.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com