Forskellige blomster pigmenter

June 10

Forskellige blomster pigmenter

De samme naturlige pigmenter fundet i blomster blev brugt af gamle mand til at farve hulemalerier. Tidlig farvestoffer blev også fremstillet af naturlige plante pigmenter. Den samme pigment, der forvandler bananer gule skaber også gule roser og nelliker. Forskellige blomster pigmenter kombinere inden for blomster, giver kronblade en bred vifte af farver og farvemønstre.

Klorofyl

Klorofyl, grøn pigment, findes i alle planter. Klorofyl er produceret gennem fotosyntese, processen ved hvilke planter omdanne sollys til fødevarer. Når løvfældende plante blade ændre i efteråret og vinteren, mister deres grønne farve, det er fordi planten har ophørt med at producere klorofyl. Planter gå sovende, mister alle deres løv, når de holder op med at skabe klorofyl og photosynthesizing. Klorofyl er ansvarlig for grønne blade og blomsterblade.

Carotenoider

Carotenoider er gule og orange pigmenter fundet i blomster. Navnet hints på farver carotenoider oprette; Det er ansvarlig for den orange fundet i gulerødder. Carotenoider oprette de gule og orange toner findes i solsikker, morgenfruer, ranunkler, tiger liljer og mange blomster og planter. Carotenoider form i planter og blomster i løbet af vækstsæsonen.

Flavonoider

Flavonoider er ansvarlig for det bredeste udvalg af farver i blomsterne. Flavonoid pigmenter er ansvarlig for blå gennem rød blomst nuancer--alle røde, pink, lilla og blues. Freesia, gladiolus, roser, iris, orkideer, lavendel og mange andre blomster få farve gennem flavonoid pigmenter.

Farveændringer

Blomst farver tjener en funktion i naturen ved at henlede opmærksomheden på bestøvende insekter. Blomster behøver bier og andre insekter til at sprede pollen fra blomst til blomst, som gør det muligt for planten at producere frø. Men blomst farver altid forblive ikke den samme. Nogle blomster ændre farver, efter de har blevet bestøvet, eller når de har alderen forbi punktet af bestøvning. Lungwords, delphinium og Forglemmigej ændres fra blå til pink.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com