De nye Non-Stick pander påvirker papegøjer som den gamle Teflon gjorde?

June 10

De farer, at nonstick køkkengrej udgør for papegøjer ikke er begrænset til Teflon køkkengrej. Teflon er et varemærke ejet af Dupont i en kemisk kaldet polytetrafluorethylen (PTFE). Det er det kemikalie, der er farlige for papegøjer, ikke Teflon. Dette kemikalie kan findes i en bred vifte af forskellige mærker af nonstick køkkengrej sammen med andre produkter, der fremstilles i dag. Men nyere typer af nonstick belægning, der er PTFE-fri er blevet udviklet og er på markedet. Må ikke antage, at nonstick køkkengrej er PTFE-fri medmindre det siger det er, men selv da kan det ikke være sikkert for dine papegøjer.

PTFE, Teflon og Dupont

PTFE blev opdaget i 1938 af Roy Plunkett efter han forlod en blanding af kemikalier ud natten over. Han opdagede stoffet var usædvanligt glatte og kemiske blev patenteret i 1941 under navnet Teflon. Dupont var det første selskab til at bruge det på køkkengrej i 1960 ' erne. I 2010, Dupont stadig gør nonstick køkkengrej ved hjælp af Teflon, som indeholder PTFE.

Ikke bare Teflon Køkkengrej

Teflon køkkengrej er ikke den eneste Køkkengrej, der er farlige for fugle; alle nonstick køkkengrej og elementer, der indeholder en nonstick belægning med PTFE er farlige. Under normale forhold er PTFE sikker. men når det bliver for varmt at det kan angive en gasformig tilstand, det er ekstremt giftigt for fugle. PTFE kan findes i andre varer, herunder (men ikke begrænset til) hårtørrer, pærer, varme lamper, kaffemaskine, brødrister, ovne, dryp pander og tøj tørretumblere. Det er også fundet i køkkengrej foretages af andre selskaber, herunder Innovex, SilverStone, Swiss Diamond, Anolon avanceret, Supra, Calphalon, All-Clad, Circulon, Emerilware, Farberware, Meyer, KitchenAid, Krups og George Foreman.

Nye Nonstick pander

Nonstick pander, der indeholder PTFE er stadig lavet og udviklet i 2010. Nye øko-venlige nonstick Køkkengrej, der ikke indeholder PTFE er blevet udviklet og udgivet. Den nye nonstick belægning indeholder keramisk eller silikone belægninger. Ifølge Consumersearch.com, eksperter er uenige om, hvor godt de nyere belægninger gøre i sammenligning med PTFE-belægninger. Redaktionen af "Cook's Illustrated" magazine rapporterede at de silikone-belagt pander klarer sig bedre end keramiske pander, men heller ikke samt Teflon.

Sikkerhedsspørgsmål

Selv om de nye nonstick pander ikke indeholder PTFE, er ingen test blevet gennemført, hvordan deres belægninger påvirker fugle. Fugle har meget følsomme respiratorisk systemer, hvilket er grunden til Kanariske Øer blev holdt i kulminer som en advarsel til minearbejdere. Fugl ejere tog næsten 10 år til at anerkende effekten PTFE havde på fugle efter det først blev udviklet. Nyere pander muligvis er så farlig som PTFE-belagt kogegrej. For at være sikker, skal du holde din fugl i et velventileret rum fra køkkenet. Også bruge en række hætte, der er ventileret til udendørs når madlavning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com