Sådan laver du din egen træ hjem underholdning Center diagrammer

June 11

Sådan laver du din egen træ hjem underholdning Center diagrammer

Opbygge din egen møbler er en måde at sikre brugerdefinerede stykker, der passer ikke kun din personlige stil og indretning, men dit budget og omfanget af din plads. Alle træ-arbejde projekter starter med en plan; om planen er et fuldt realiseret blueprint, en skitse på en cocktail serviet eller en klar idé i hovedet af tømreren, kommer planen først. Til gør det selv-snedkere og tømrere detaljerede især begyndere, jo bedre og mere plan, jo bedre resultater. Tegning en skaleret diagram for byggeri er simpelthen et spørgsmål om tegning et præcist billede fra enhver tænkelig vinkel af dine projekt stykke.

Instruktioner

•Find en inspiration til dit hjemmeunderholdningscenter. Et billede af et stykke i en stil du gerne er et godt sted at begynde; møbler kataloger og træ-arbejdende magasiner er to kilder. Få så mange forskellige syn på stykket som muligt. Hvis du kan finde en plan, der er tæt på udseendet af din drøm møbler og foretag de nødvendige ændringer.

•Draw entertainment center; skitse det først flere gange, foretage ændringer for at finpudse designet med hver sketch. Tegne ansigt, siden, indvendigt med åbne døre og andre vinkel, der vil hjælpe dig med at forstå hvordan stykket går sammen. Tegne en front og side se på en pad millimeterpapir på en skala fra 1 tommer for hver 1 fods. Det betyder et underholdningscenter 6 feet tall i virkeligheden vil være 6 inches høj i tegningen.

•Tag møbler stykke fra hinanden i dit sind, tegning hver del. Start med den base, og fødder. Beslutte præcis hvordan fødderne vil vedhæfte og hvordan basen vil blive bygget. Brug træ-arbejdende planer, bøger og hjemmesider til at få inspiration og lære, hvordan brikkerne skal passe. Beslutte, hvordan sidepaneler, ryg og frontramme vil vedhæfte til basen. Skitse hvert stykke, herunder dimensioner, og derefter trække dem til at skalere til Sørg for at de passer med hinanden på den måde du ønsker. Foretage justeringer, indtil hver del er korrekte.

•Work din vej op underholdningscenter, tegning skuffer, hylder, hængsler og trækker. Tegne alle detaljer, herunder træ trim og eventuelle andre detaljer stykker, der vil blive tilføjet til design. Opdele skuffer i disse kategorier: front, ryg, side, nederst og skuffe ansigt. Tegne fronter og ryggen af døre og andre stykker. Bestemme præcis hvor hardware vil vedhæfte og hvordan.

•Kontrollér en endelig gengivelse af hver sektion af dine møbler, tilføje dimensioner og noter om byggeri efter behov. Skrive en beskrivelse af hvert trin i byggeprocessen vil hjælpe dig arbejde gennem eventuelle problemer, før du nogensinde har skåret et stykke af tømmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com