Hvordan man opbygger et espalier for Chayote

June 11

Medlem af familien centnergræskar, chayote er hjemmehørende i Mexico. Chayote er bedst dyrkes på et espalier at forhindre frugt blå mærker, hold frugter ud af rækkevidde af dyr og reducere jorden plads en sprawling 30-fods chayote vin ville dække. Ofte dyrkes langs chain link hegn for robust støtte, kan du opbygge et espalier for chayote, der ligner en tunnel til at maksimere solen, forbedre luftcirkulation for at reducere sygdom og gøre at nå og høst hængende frugter lettere.

Instruktioner

•Mark fra en 5-foot ved 9-foot rektangulære område til at vokse din chayote i fuld sol. Planen til 5-fods bredde af rektanglet "indgangen" til tunnelområdet, og Placer rektanglet i overensstemmelse hermed for at gøre indgangen til tremmer tilgængelige.

•Kontroller 4 U-kanalen stillinger 3 fødder ned i jorden i hvert hjørne af dit rektangulære område. Drive armeringsjern stykker 2 fødder dyb hver 2 fod langs 9-fods længde af rektanglet. Efterlad 5-fods siderne af rektangel åbne.

•Lay de 2 stykker kvæg panel side om side med de 16-fods sider justeret. Skåret 17 stykker af 6 tommer lange redder tråd. Loop ledning rundt i siderne af panelerne, hvor de rører, og drej den sammen for at forbinde paneler hver mund til at danne en 9 af 16 fod enhed.

•Flyt panelet i bunden af en af armeringsjern og kanal rektanglets 9-fods-dækkende sider. Juster 9-fods længde af paneler med armeringsjern og kanaler. Stå kvæget panel oprejst, og har en til to mennesker holde bunden af panelet til stillingerne, armeringsjern og kanal.

•Klippe 20 længder af tråd, mindst 6 inches lang. Sikre panelet til armeringsjern og kanaler med længder af redder wire fordelt hver fod langs understøtter fra jorden op.

•Bend panelet over den 5-fods-dækkende plads mellem armeringsjern og kanalisering til at danne en bue eller tunnel. Bringe den løstliggende 9-fods side af paneler til jorden på anden siden af rektanglet. Sikre panelet til andre sæt af armeringsjern og kanalisering som i det forrige trin til at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Voksende blomster rundt om det område, hvor din chayote vokser tiltrækker bier til området, og øger derved bestøvning for at give dig mere frugt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com