Hvad er kaliumchlorid i Afkalkningsanlæg?

June 12

Hvad er kaliumchlorid i Afkalkningsanlæg?

& ldquo; Hårdt & rdquo; vandet indeholder store mængder af opløst tørvægt, som generelt omfatter opløste salte og mineraler. Salte er primært magnesium og calcium forbindelser, som udgør magnesium og calcium-ioner i opløsning. Den mineraliseret vand er ikke en sundhedsrisiko, men det er en pestilens, fordi det griber ind i handlingen rengøring af vaske-og rengøringsmidler og sæber. Hårdt vand doesn & rsquo; t tillade sæbevand materialer til at danne skum væsentlige for at nedbryde fedt og olier i rengøring. De fleste blødgørende vandsystemer fjerner calcium og magnesium ioner og erstatte dem med natrium. Kaliumchlorid er et godt alternativ for natrium salt forbindelser.

Hårdt vand

Frisk regnvand er blødt med ingen opløste mineraler til stede. Magnesium og calcium er de hyppigst forekommende mineraler fundet i hårdt vand. Når regnvand falder og bevæger sig gennem jorden i vandløb, floder og grundvand, det opløser mineraler og bliver sværere. Brugen af hårdt vand i dit hus og rør har en skadelig virkning i vandtanken, VVS, retter, apparater, din hud og dit tøj fordi salt bundfaldet at danne uønskede lag, som kan bremse vand flow i dine rør. Du kan se hvide pletter på dine vandhaner eller bestik. En anden indikator er ru og skællende hud på hænderne. Vandblødgøringsapparater indeholder natrium salte eller kaliumchlorid vil løse problemet.

Kaliumchlorid Afkalkningsanlæg

Vandblødgøringsapparater reducere opløst magnesium og calcium koncentrationen i vandet, og kan også reducere de andre mindre kendte hårdhed mineral koncentrationer indeholdende mangan og jern ioner. Natriumkarbonat er mest almindeligt anvendt, men det har nogle ulemper. Natrium salte i vandet kan øge natrium niveauer i den menneskelige krop. Dette kan være usundt for mennesker på en lav natrium diæt. Kalium klorid kan bruges som erstatning for natrium salte. Vandblødgøringsapparater kaliumchlorid er sikrere for mennesker og er også miljøvenlig, men de er en smule dyrere, natrium-indeholder Afkalkningsanlæg.

Kilder til kalium

Kalium er en elektrolyt, som er afgørende i forbifarten elektriske signaler via nervesystemet og musklerne. Det hjælper også kroppen med at opretholde en regelmæssig hjerterytme. En tilstand som følge af en udtynding af kalium kaldes hypokaliæmi vi får de fleste af kalium kræves for den sunde funktion af vores kroppe fra kilder i kosten, såsom bananer, yoghurt, mælk, jordnøddesmør, bønner, citrusfrugter og ferskner, og fra kød som kylling, oksekød og fisk. Det er også udvekslinger med natrium i kroppen, således at kalium erstatninger for natrium, som derefter skylles af nyrerne. Men sundhedsskadelige virkninger fra overeksponering til vand blødgjort af kalium er muligt. Folk med hjerte eller nyresygdomme, hypertension, koronararteriesygdom, diabetes eller patienter, der tager medicin, der indeholder lithium eller ethvert andet stof, der kan afbryde krop & rsquo; s normale funktioner, der involverer kalium bør tjekke med deres læge.

Vand blødgøring proces

Vand blødgøring apparatet er forbundet til en vandhane, hvor det fjerner hårdhed mineraler fra vandet. Den blødgørende proces fjerner magnesium og calcium ioner fra vandet og erstatter dem med kalium ioner. Når du tænder for vandet, løber gennem en seng af små perler dækket med kalium ioner. Som vandet strømmer igennem, binde kalium ioner magnesium eller calcium-ioner til perlerne, mens kalium ioner bevæge sig i vandet.

Genopladning af afkalker

Efter en tid fylde perlerne med calcium og magnesium ioner. Du vil vide, fordi dit vand endnu en gang viser attributterne af hårdt vand. Genopladning er en proces, også kaldet regenerering. En kaliumchloridopløsning er vasket over perlerne til at banke ned alle hårdhed molekyler og erstatte dem med kaliumchlorid. Når Afkalkningsanlæg er effektivt, er de meget omkostningseffektive. De bruger ikke så meget vand for at genoplade, således bevarelse af vand og vandets hårdhed er skyllet ned i kloakken, på vej til rensningsanlægget og i sidste ende havet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com