Rette måde at rullesten tag

June 12

Shingling på dit tag er mere end bare en enkel dekoration. Tag helvedesild er installeret for at hjælpe med at lede vandet fra taget og beskytte den indvendige side af hjem fra kraftig regn. Korrekt installeret helvedesild forhindre tag lækager og holde din stærke tag. Installation af tag helvedesild er en udfordring. Hvis du ikke har en masse fysiske styrke, eller er bange for at arbejde i store højder, vil du have en professionel installation din helvedesild for dig.

Instruktioner

•Indstil op en stige mod taget på selv, robust jorden og klatre op til taget.

•Skub slutningen af en pitchfork under den første række af helvedesild. Skub pitchfork op hældning på taget til at lirke op den gamle helvedesild.

•Applicer negle fra en sømpistol, ved hjælp af tagdækning negle, for at stramme ned i lagen. Anvende negle gavmildt langs tagdækning spær, indtil det sidder sikkert.

•Drej ud et stykke på 30-pund filt underlag på taget. Skar underlag, så det passer til taget, ved hjælp af en hobbykniv. Hæft filt ned til tag, placere en hæfteklamme hver 6 til 8 inches. Altid skub den nederste stykke filt papir under det øverste stykke så stykker overlapper hinanden. Dette vil forhindre lækager.

•Sæt et stykke af 8-tommer-dækkende galvaniseret drop kant nederst på taget. Placere den langs kanten med bøje del under læben af taget. Mærke toppen af drop kant på begge sider. Mark ned 3/8 tomme, og derefter snap en kridtstreg. Line drop kant op med kridtstreg og søm det ned hver 6 til 8 inches, ved hjælp af et sømpistol.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg ned i midten af taget.

•Klippe fanerne off din første linje af fliser, så bunden har en flad kant. Dette er din standard tre-tab rullesten. Brug en hobbykniv til at fjerne fanerne. Linje op de første rullesten på kridtstreg, markedsføring i rullesten slot kridtstreg. Ytte rullesten, så det hænger ud drop kant 1/4 tommer. Nail rullesten ned, anvende negle gennem helvedesild og drop kant. Anvende helvedesild i denne mode langs den første linje.

•Applicer den næste række af helvedesild over det første kursus, overhængende af 1/4 tommer. Søm ned helvedesild. Dette sikrer, at vand vil løbe ordentligt. Fjern ikke faner af dette kursus. Fastgør en kridtstreg for at holde rækken lige.

•Mark fra den første linje af helvedesild hver 5 inches, bevæger sig mod taget peak. Fastgør en kridtstreg hver 5 inches. Du vil installere helvedesild på hver af disse mærker. Fastgør lodrette linjer hver 6 inches. Linje slot af hver rullesten på 6-tommer lodret linje og toppen af helvedesild på 5-tomme linjer. Søm ned helvedesild.

•Klippe 12-tommer af 12-tommer firkanter af rullesten og Placer dem over højderyggen af taget, overlappende, for at forhindre vand lækager på højderyggen. Søm ned helvedesild. Centrere helvedesild, og søm dem over 5-tommer mark.

Tips & advarsler

  • Altid udvise ekstrem forsigtighed, når du arbejder på et tag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com