Hvordan at justere den blå flamme på en Top Hat varmelegeme

June 12

Høje terrassevarmere er kendt som top hat varmelegemer på grund af fælles landbrugspolitik på toppen af enheden. Disse typer af ovne bruge propan til brændstof brænderen. Gule flammer eller overdreven røg kræver justering flammen så det brænder blå. Justere den blå flamme på en top hat vandvarmeren kræver nogle demontering af ovnen til at få adgang til brænderen; de fleste ofte rengøring brænderen er nødvendigt at ordentligt justere flamme.

Instruktioner

•Drej off top hat Propan vandvarmeren og slukke propan tank. Vente fem minutter til at tillade overskydende propan til at sprede før rengøring af brænder og pilot tube.

•Tag skruerne at sikre top hat til emitter øverst i ovnen med en stjerneskruetrækker. Løft top hat fra ovnen. Fjerne skruer eller nødder at sikre emitter og emitter cap med en skruetrækker eller skruenøgle. Løft emitter og emitter cap.

•Sæt en tandstikker i pilot røret. Skub og træk tandstikker og uden tube til at bryde op enhver kulstof oprustning. Pilot røret er den lille rør under de vigtigste brænder.

•Sand over brænder huller med et lille stykke af smergel klud. Kigge efter nogen blokerede huller i brænderen. Sæt en tandstik i huller til at bryde op kulstof oprustning.

•Spray komprimeret luft i alle de brænders og pilot tube huller. Dette hjælper klare enhver kulstof oprustning eller andet snavs. Geninstallere emitter, emitter cap og top hat.

•Drej propan tank håndtaget mod uret, indtil det stopper, for at levere brændstof til top hat varmelegeme. Drej kontrolknappen gas på varmelegeme til positionen "Pilot". Strike en lang pejs match og placere flammen på toppen af det pilot rør mens du trykker på kontrolknappen. Hvis din enhed bruger en elektronisk tænding, tryk på knappen tænding mens du holder kontrolknappen indad, indtil piloten antænder.

•Hold kontrolknappen indad i 30 sekunder. Afhængigt af producenten, drej på kontrolknappen til "Høj" eller "På" når piloten forbliver tændt i 30 sekunder.

•Bevæg brændstoffet levering kontrolknappen venstre eller højre for at justere brænder flammen. Se flammen, som du tænder knop langsomt. Flammen skal være en elektrisk blå med kun en lille mængde af orange. Roterende knop venstre sænker flammen og dreje knappen til højre øger den flamme højde.

Tips & advarsler

  • Nogle producenter varierer med hensyn til demontering, selvom den generelle proces er den samme.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com