Værktøjer til rengøring indkørsler

June 12

I betragtning af hvor ofte du trækker ind og ud af din indkørsel, og især hvis du parkere en bil på det, del af asfalt, beton, mursten eller knust sten ser en masse trafik. Overfladen af din indkørsel kommer i kontakt med mere end din bils dæk: fra vej snavs til olie, fra is til vejsalt, din indkørsel tager en slå. Når det er tid til at rense det, Sørg for du bruger de rigtige værktøjer til jobbet.

Kost og slange

Regelmæssigt feje din indkørsel af snavs og blade. Spray det ud med en slange til at fjerne tørrede mudder og stillestående vand.

Kat boks fyldstof

En håndfuld af kat boks fyldstof (kattegrus) spredt på frisk olie vil hjælpe absorbere rod. Hvis olien er begyndt at suge ind i din indkørsel, vil fyldstof hjælpe løft den ud. Bare lad det sidde i en dag eller to, derefter feje det op og smide det væk.

Flydende vaskemidler, tør opvaskemiddel rengøringsmiddel eller trinatriumphosphat

Hæld flydende vaskemiddel (ikke fortyndet i vand) på en gammel olie pletten og lad det sidde i et stykke tid. Derefter tilsættes lidt vand og krat det kraftigt med en kost. Skylles med en haveslange og lad det tørre. Du vil sandsynligvis nødt til at gentage dette et par gange. Hvis det ikke virker, overveje at fugte pletten med vand, så dækker det med tørre (pudder) opvaskemiddel rengøringsmiddel. Igen, lad det sidde et stykke tid før skrubbe og skylle. Hvis du stadig ikke har nogen held, bruge trinatriumphosphat (TSP)--medmindre din indkørsel lavet af asfalt. TSK kan beskadige asfalt og bør anvendes nøje. Følg altid brugsanvisningen på etiketten tsk.

Magt eller højtryksrenser

Når du har ryddet din indkørsel af snavs og har forsøgt at fjerne forskellige pletter, leje eller købe en magt eller tryk skive, der kan producere mindst 3,000 PSI. Spray din beton, asfalt eller cement indkørsel bruger selv, fejer slagtilfælde. Nogle skiver komme med en turbo-mundstykke, der producerer en høj, smal strøm af vand. Du kan bruge dette mere nemt fjerne genstridige snavs og pletter. Når din indkørsel er vasket og tørret helt, overveje lukning det således at det bliver renere længere.

Skovl og knust grus eller sten

Hvis din indkørsel er fremstillet af knust grus eller sten, kan du blot bruge en skovl til at "vende" en olie eller fedt plet. Tilføje et nyt lag af knust grus eller sten hvert år for at dække akkumulerede snavs og yderligere pletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com