Hvad skal jeg sætte på min sofa til Steam Clean det?

June 12

Hvad skal jeg sætte på min sofa til Steam Clean det?

Sofaen har sandsynligvis set sin del af filmaften popcorn og spildt sodavand. Stedet rengøring spild og støvsugning ugentligt kan forlænge levetiden på din sofa, men før eller senere, har det brug for en god rengøring. En lejet eller hjem damp kan renere sikkert og rengøre en sofa, hvis du følger et par enkle retningslinjer og bruge producent-anbefalet rensning produkter.

Type maskine

Hvad du bruger til damp rene en sofa afhænger af typen maskine, du bruger. De fleste hjem og udlejning damprensere kommer med produkter som anbefalet af fabrikanten. Brug et produkt specielt formuleret til rensning af polstring i stedet for tæppe og følge producentens anvisninger omhyggeligt. Hvis du har en ægte damp renere, der har et varmt vand kammer, der producerer damp, kun bruge vand. Vandet er varmt nok til at fjerne snavs og skidt og dræbe bakterier uden yderligere rengøringsmidler.

Stof etiketter

Kigge efter stof etiketter under puder til at give retning på passende rengøringsmidler. En "W" på etiketten angiver, at vand-baserede rengøringsmidler og milde rengøringsmidler er sikkert for stof. De fleste kommercielle polstring cleaners falder ind under denne kategori. Et "S" angiver, at du skal bruge et opløsningsmiddel renere på denne polstring. Bruge ikke opløsningsmidlet i en damp renere, men stedet rense polstring i stedet. Brug den sparsomt i et velventileret rum, eller hyre en professionel. Et "X" betyder, at stoffet ikke kan være damp rengøres. Vakuum eller børste af sofaen for at rengøre den, eller hyre en professionel.

Stof typer

Hvis sofaen mangler pleje etiketter, overveje, hvilken type stof når hvordan til steam clean din sofa. Lærredsvævet sengelinned, bomuld, fløjls og rayon reagerer normalt godt til damp rengøring med en mild polstring shampoo. Leje en professionel til at rense silke, jacquardmaskiner eller uld sofaer.

Anbefalinger

Test altid ethvert Damprensning produkter på et iøjnefaldende sted. De to mest almindelige problemer, du vil støde på er farvestoffer, som bløder og tekstiler, der krymper. Varmen genereret af sande Damprensning kan krympe stof så bruge disse maskiner omhyggeligt. Når du er i tvivl, konsultere en professionel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com