Sådan Design med fliser og trædesten i haven

June 12

Sådan Design med fliser og trædesten i haven

Asfaltudlæggere og trædesten gøre veje overalt i landskabet. De er dekorative, lette passagen og gemme slitage på græsplæner. Her er nogle ideer til hvordan du får mest muligt fra at bruge dem.

Instruktioner

•Undgå lige linjer medmindre temaet for din have er geometriske. Lad veje wander eller kurve. Og sørg for, at de fører et sted. Stier, der fører til noget er ikke meget nyttigt og kan se ligefrem dumt.

•Stepping sten og fliser kan være lavet af et sortiment af materialer. Du kan have et særligt stykke kunst til at markere et enestående område eller selv sætte dit navn eller din adresse på en brolægger som en post markør.

•Brug grupper af bane materialer som mursten, sten eller lignende kan gå sammen om at skabe siddepladser områder eller terrasser. Du kan få kreativ og bland dine materialer at skabe mønstre eller billeder som store mosaikker.

•Wood runder kan gøre en god overflade, selvom det kan forværres hurtigere end nogle andre materialer afhængig af dit klima.

•Materialer kan variere fra færdigstøbte trædesten tilgængelige på havecentre at uddybe skulpturelle sten fra håndværk messer. Du kan bruge en gruppe af materialer som mursten til at gøre en sektion, der lyder som en stor springbræt, eller du kan adskille dine materialer som enkelt bidder af flise. Hvis du er til at lave kunsthåndværk, er der masser af måder at kaste, skære og oprette din egen trædesten.

•Stepping sten stier er perfekte til at lede gennem hegn. Eller du kan bruge dem til at føre trafik på tværs af græsplæner og undgå iført græsset.

•Hvis du vil indstille enkelt stepping sten eller fliser, skåret ud af jorden under til at matche form af det stykke, du bruger. Du kan skitsere form med en pind eller mærkning maling. Derefter grave ned et par inches dybere end dybden af udlægningsmaskiner. Hvis du sætter bygherrer sand ind i hullet for at udfylde disse par inches, er din brolægger mere tilbøjelige til at indstille flad, stabil og mindre tilbøjelige til at skifte over tid.

•Brug trædesten til herald indgange, angive stier, nyttige gulvarealer som grill, ring legeområder eller bly til siddepladser områder eller ramme et brændpunkt. Dekorative trædesten kan reducere sporede snavs og mudder og holde trafik fra forvilde sig ind på mere følsomme områder. Du kan have det sjovt design og valg af materialer til din belægning. Ved hjælp af springbræt og asfaltudlæggere kan omdanne almindelig haven til noget særligt. Og de er nemme at installere, skal du flytte hvis du senere ændrer mening, og er i kreativitet kun begrænset af fantasien!


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com