Professionel Tømrer værktøjer

June 13

Professionel Tømrer værktøjer

Mere end teknik og erfaring bidrager til den hastighed, hvormed professionelle tømrere hæve strukturer — ordentlig hånd og elværktøj reducere tid og indsats, der kræves til at måle, layout, skære og forbinde delene af en struktur. Både traditionelle værktøjer og nye, motoriserede maskiner tillader tømrere til at oprette lige vægge og indramning, tilstrækkelig støtte strukturelle belastninger. Uanset om du er opførelsen af en mur eller udformningen af et tag, bevæge sig ud over den indlysende hammer og søm, blive fortrolig med professionelle Tømrer værktøjer og vælge de rigtige værktøjer til dit projekt.

Indramning Hammer

Indramning hammer udfører tunge dunkende og rive kræves for at opbygge den moderne stick-rammekonstruktion. Indramning hammer har et langt håndtag, ofte over en fod lang, og en tunge hoved, næsten 1 ½ pund. Værktøjets lang håndtag og tunge hoved strike med større kraft end den gennemsnitlige hammer, tillader tømrere til at køre lange negle gennem tykt tømmer. Ansigt af indramning hammer funktioner point eller crosshatched varemærker, der greb et søm hovedet ved kontakt. Indramning hammer længe og forsigtigt buede klo glider let under neglen hoveder og mellem brædderne.

Rundsav

Rundsaven giver den professionelle Tømrer med en hurtig, effektiv og bærbare middel til at skære tømmer på støbestedet. Maskinen spins en klinge omgivet med skærpet tænder. Bladet River og skærer gennem indramning tømmer, krydsfiner og med særlige vinger, beton og murværk. Rundsaven vinger er som regel mellem 7 og 9 inches i diameter og design af deres tænder varierer efter ansøgning — store, bredt fordelt tænder skabe ru nedskæringer og mindre, tætliggende tænder oprette glat, finish nedskæringer.

Sømpistol

Da tiden er penge til den professionelle tømrer, fortrænge søm kanoner hammer for de fleste fastgørelse aktiviteter. Søm-pistol bruger pneumatisk kraft leveret af en luftkompressor til at drive søm gennem tykt tømmer. Negle er indlæst i denne trigger-drevet værktøj i lang, plast bundne strimler. Når læsset, vedhæfte Tømrer drev negle med et træk af på aftrækkeren, reducerer den tid og indsats, der kræves til at opbygge indramning medlemmer, sidespor og meget mere.

Vaterpas

Ånd er en layout og måling værktøj bruges til at måle en overflade placering i forhold til jordens sand horisont, en betingelse, der er omhandlet i handelen som levelness. Ånd er en long bar af træ, metal eller plast. Flydende fyldt hætteglas er indstillet på midten og enderne af niveauet. En luftboble, fanget i hætteglasset skifter position som niveauet er flyttet, og når boblen flugter med mærker på ydersiden af hætteglasset, angiver levelness af en overflade. Professionel tømrere brug vaterpas til layout niveau mærker og afgøre, om vægge og gulve er niveau.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com