Kysten Redwood fakta

February 24

Kysten Redwood fakta

Sequoia Sempervirens er bedre kendt som kyst redwood, Californien redwood og de kystnære sequoia. Det er et stort medlem af cypres-familien af træer, der kun findes i et begrænset område i US Coast redwoods kan leve i tusinder af år og i århundreder, er blevet skåret til tømmer. Træ produceret af redwoods er værdsat for sine henfald modstand og udseende til dekorative træ møbler.

Beskrivelse

Kysten redwood er det højeste træ i verden med den største på rekord at være fundet i Californiens Redwood National Park. Dette træ er blevet navngivet Hyperion og står på over 379 fod høj, bemærker de nøgenfrøede Database. Da opdagede i 2006, blev træet anslået til 600 år gammel. Kysten redwoods vokse lige og har afstivet rødder, hjælpe med at støtte den overdrevne træhøjde. Dens blade er fjervildt med fladtrykte blade. Barken af træet er tyk, blød og rødlig-brun i farven. Dens kegler er små på omkring en tomme lang, og æg-formede.

Rækkevidde

Kysten redwoods findes kun i det sydlige Oregon og Californien nær kysten, generelt inden for 37 miles af havet. Træerne er fundet i højder omkring 1,000 fødder eller under men kan findes så højt som 3,280 fødder. De største bestande findes i Jedediah Smith Redwoods State Park, Redwood National Park og Humboldt Redwoods State Park.

Vækstbetingelser

Kysten redwoods kræver en fugtig til våd klima med mellem 25-122 inches af regn hvert år, ifølge US Forest Service. De er ikke tolerant over for koldt vejr, især når unge, så skarpe frost kan dræbe mindre træer. Den gennemsnitlige årlige temperatur foretrak er mellem 50-60 grader Fahrenheit. Træerne trives i oversvømmelsesområderne, fordi de kan stammer nye rodsystemer gennem silt deponeret af oversvømmelse farvande.

Livscyklus

Kysten redwoods modne og begynder at producere frø på omkring 5 til 15 år og blive mere frugtbare, som de bliver ældre. Unge træer producerer meget få levedygtige frø, mens træer over 250 år gamle producere større tal af frugtbare stiklinger. Få frøene spire faktisk, når udledt af træerne som fugtighed, temperatur og jord næringsstoffer skal være god til at fremme vækst. Når træet er etableret og givet de rette betingelser, kan det vokse op til 3 fødder pr. år.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com