Problemer med Gunite Pools

June 13

Problemer med Gunite Pools

Gunite pools er blandt de mest almindelige swimmingpools bygget til brug i hjemmet. Lavet af en blanding af sand, cement og vand, gunite pools er meget holdbare og tilbyder ejerne en bred vifte af designmuligheder. Gunite pools er færdig med gips eller fliser, afhængigt af ejerens præference. Du kan også tilpasse størrelsen og formen af en gunite pool, hvilket ikke altid er muligt med vinyl-foret eller glasfiber pools. Dog kommer adskillige problemer med gunite puljer, som du bør vide om før du køber denne pulje til dit hjem.

Længere konstruktion gange

I forhold til glasfiber eller vinyl liner pools, har gunite pools betydeligt længere konstruktion gange. Glasfiber pools er installeret i ca to uger mens gunite puljer kan tage alt fra 8 til 12 uger at konstruere at alle konstruktion for en gunite pool er udført på stedet. Du skal udgrave pool-området, lå rør og sted et armeringsjern ramme gitter i jorden, og derefter sprede en tunge frakke af gunite omkring rammerne og glat det så overfladen er selv. Puljen skal sidde i ca. en uge før du anvender finish.

Kræve mere vedligeholdelse

Fordi gunite puljer har ofte en ujævn tekstur, giver de ideelle overfladen for alger til at vokse, hvilket betyder at gunite pool ejere skal være flittig om test og opretholde den kemiske balance i vand--mere så end glasfiber eller vinyl liner pool ejere. Gunite pool ejere skal teste pH balance og klor niveauer af vandet mindst to til tre gange om ugen. Hvis din pool har en høj pH-værdi og en lav klor niveau, kan alger begynde at blomstre. Derudover skal gunite pool ejere børste eller krat væggene i pool på regelmæssig basis for at forhindre snavs og andet snavs fra bosætter sig i væggens porerne, som kan fremme algevækst så godt.

Rough tekstur

Afhængigt af hvordan en gunite pool er færdig, er den ulige tekstur af gips generelt ru mod huden. I nogle tilfælde kan personer rive op deres fødder fra den gunite ruhed. Nogle pool ejere med børn vælger en glasfiber pool over gunite fordi de ikke behøver at bekymre sig om deres børns fødder at blive klippe eller skrabes på glat glasfiber overflade.

Kræve hyppige lakering

Du skal refinish overfladen af en gunite pool hvert år, som kan omfatte sandblæsning og malerarbejde væggene, nulstille løs fliser eller fjerne pletter i gips. Processen er tidskrævende, så mange pool ejere hyre professionelle til opgaven, som er generelt ganske dyrt.

Mere komplekse reparationer

Mens en gunite pool er meget holdbare, begynder gips bruges i konstruktionen ofte at vise tegn på slitage som pool aldre. Væggene kan begynde at knække, hule steder kan udvikle og gips kan begynde at chip. VVS utætheder kan udvikle så godt. Mens glasfiber og vinyl liner puljer er også modtagelige for skader, er reparationer nødvendig oftere med gunite pools fordi de ikke er fleksible, så de ofte oplever skader, når jorden udvider i vinter. Reparationer for gunite puljer er typisk mere komplekse og dyre fordi reparation beton er vanskeligere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com