Lilac træer blomstrer på ny vækst

June 14

Nogle buske som roser form knopper på de nye skud, sendte hvert forår. Andre--syrener blandt dem--blomster på de grene, der voksede tidligere forår og sommer. Hvis du skulle beskære en lilla alvorligt i februar, du ville skære væk de fleste af knopper venter at åbne i maj. Japansk træ-lilla er beskæres på samme tid som andre syrener, umiddelbart efter blomster falmer.

Om træet lilla

Den japanske træ lilla, Syringa reticulata, er en lille løvfældende træ indfødte til nordøst Asien og ofte fundet voksende på kalksten. Det kan nå 30 fod i højden, med prangende footlong klynger af duftende, cremet hvide blomster i forsommeren. Disse er svarende til den almindelige lilla, men de enkelte småblomstre er mindre. Bladene er hjerteformede, og Barken er prydplanter, rødbrun, skinnende, med lange vandrette riller meget gerne cherry tree bark. Japansk træ lilla er hårdfør i USDA zoner 3 til 7.

Dyrkning

Plant træet lilla i fugtig, let sur jord med god dræning og i fuld sol. Da træet har brug for plads til at sprede sig til dens fuld højde og bredde, beskære dem let for bedste blomsteropsatser. Beskytte mod vind og andre kilder til skade, da træet syrener har blødt træ og genoprette langsomt. Disse er langlivede træer, så meget som 100 år, så opmærksomheden på korrekt plantning og pleje vil betale for kommende år.

Beskæring

Da alle syrener blomstrer på det foregående års vækst, Sørg for at beskære efter blossoms fade i stedet for før blomstring. Knopper begynder at danne ved Midsommer, så enhver ny vækst stimuleres af beskæring bør begynde at modnes på dette tidspunkt. Enkelt træ syrener har en enkelt kuffert; du vil ikke skære ud gamle stilke, som du ville med regelmæssige syrener. Fjerne døde eller passage grene, åbne Center lidt, og hvis det er nødvendigt, tage et par af de længste sidegrene at holde træet kompakt. Undgå større beskæring, men.

Sorter

Elfenben silke er en bred vifte af træ lilla valgt for sin mindre størrelse og tunge blomstring i en ung alder. Det har også en stærkere duft, selv om nogle mennesker finder duften af træ lilla musky eller ubehagelige. Sommer sne er også tunge blomstring med en afrundet profil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com