Sådan tilsluttes en galvaniseret forsyningslinje CPVC

June 14

Sådan tilsluttes en galvaniseret forsyningslinje CPVC

Galvaniseret vandforsyning rør er ikke længere accepteres af bygningsreglementer, som dens indvendige vægge forfald over tid. Når udskiftning af eksisterende galvaniseret rør med et CPVC rør, er montering bruges til at slutte sig til de forskellige rør en CPVC stik kobling med en kvindelig gevindende på den ene side, og en regelmæssig hunkønsenden dels hvor CPVC pipe er cementeret på plads. Den kvindelige gevindende har en gummiring inde som passer på enden af den galvaniseret rør, til at oprette en lukkehøjde stram.

Instruktioner

•Drej vand ud til de eksisterende galvaniseret rør, på de vigtigste spærreventil. Afløb Rørene ved at åbne den laveste hane i huset.

•Saw den uønskede del af galvaniseret rør i fire fods sektioner eller mindre, ved hjælp af et målebånd og nedstryger. Fjerne afsnittene i hånden. En halv del af savede pipe (og kobling) vil stadig være tilsluttet rør slutningen, at nye CPVC rørledningen vil tillægger. Placer en rørtang omkring denne savede pipe sektion og drej skruenøglen mod uret for at fjerne savede røret fra koblingen. Placere skruenøgle omkring koblingspunktet og drej den mod uret for at fjerne koblingen.

•Brush omkring gevindende i galvaniseret rør, som koblingen var tilknyttet, med en stålbørste.

•Skru de kvindelige gevindende CPVC stik kobling ind i galvaniseret rør slutningen, i hånden. Spænd den forsigtigt på plads med en tunge og groove tænger, at sikre, at koblingen ikke er beskadiget ved overdreven drejning af tænger.

•Brush PVC primer omkring indersiden af den regelmæssige kvindelig ende af forbindelsesmodulet kobling samt ydersiden slutningen af den første del af CPVC rør. Børste CPVC cement på begge PRIMES områder. Hurtigt skubbe cementeret rør-ende i de regelmæssige kvindelig ende af forbindelsesmodulet kobling, holder den på plads i 15 sekunder, mens cementen tørrer.

Tips & advarsler

  • Wrap ikke forsegling tape rundt galvaniseret rør tråde før passende sendermodulet kobling.
  • Kontroller stikket kobling er den rigtige størrelse til at passe til både de galvaniseret og CPVC rør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com