Sådan installeres en vægmonteret termostat til en Baseboard varmelegeme

June 14

Sådan installeres en vægmonteret termostat til en Baseboard varmelegeme

Baseboard varmelegemer er kontrolleret med en termostat. Denne termostat slår baseboard varmelegeme til og fra at opretholde den forudindstillede temperatur i rummet. Termostaten er enten beliggende på baseboard varmeren eller monteret på væggen. Termostaten er drevet med regelmæssig husholdningsbrug nuværende (120 volt). Disse linje spænding termostater er lidt nemmere at installere end lav-spændingen ovn termostater, fordi der som regel mindre ledninger. Hvis du vil installere et vægmonteret termostat til en baseboard varmelegeme, skal du få fælles håndværktøj.

Instruktioner

•Drej off strøm til elektriske baseboard varmelegeme. Find den korrekte effektafbryder og drej den til "off" position.

•Tag termostaten dække fra termostaten ved forsigtigt at trække det.

•Ledning termostat til el-radiator. Den røde ledning fra termostaten vil oprette forbindelse til den sorte ledning fra el-radiator. Den sorte ledning fra termostaten vil oprette forbindelse til den rød eller hvid ledning fra el-radiator. Disse forbindelser vil blive foretaget med wire nødder i det elektriske felt. Tilslut jordledningen (grøn) fra el-radiator til jorden skruen i det elektriske felt.

•Monter termostaten ned til det elektriske felt. Lad ledningerne få klemt som du skubbe dem ind i det elektriske felt. Tjek det med et niveau før stramme skruerne hele vejen ned. Skub dækslet termostat tilbage på termostaten.

•Drej magten tilbage til el-radiator og sæt termostaten til den ønskede indstilling. Termostaten skal nu cykle el-radiator og slukker til at opretholde en behagelig temperatur.

Tips & advarsler

  • Ikke arbejde på de elektriske ledninger med strøm til el-radiator. Gør det kan resultere i en alvorlig elektrisk stød eller elektrisk stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com