Hvordan man laver en konkret Tank

June 14

Kampvogne bygget af beton er holdbare i de fleste alle betingelser. Bygget på plads, tankene er ikke transportabel og er arbejdsintensive at danne og hæld. Men de tilbyder en længere effektive liv end metal reservedunke. Projektet kræver avancerede snedkeri cement arbejde færdigheder samt nogle specialiseret udstyr og bør kun forsøges af gør-det-selv, der føler sig trygge med opgaven.

Instruktioner

•Excavate sod fra området under den planlagte tank. Fjerne organisk materiale der kan henfalde og oprette hulrum under tanken, hvilket resulterer i revner i tanken.

•Build udvendige form. Skære krydsfiner til størrelse og støtte form med stakes drevet ned i jorden på ydersiden af formen krydsfiner. Bruge stakes længe nok til at blive drevet ned i jorden omkring 1 fod samtidig stadig udvide over den øverste kant af formen krydsfiner. Placer en indsats hver fod på alle fire sider af formen tank. Placer seler fra toppen af blanketten til jorden omkring 3 fødder fra tank. Vedhæfte seler til yderligere indsatser.

•Bend forstærkende stænger til at passe i formularerne. Stænger ligner en U-form. Placere en rod om hver fod langs længden af tanken. Ledning stænger til formularerne, der holder dem i position.

•Build en indre form. Vedhæfte seler på tværs af toppen af former mellem indsatserne holder den udvendige ramme. Vedhæfte en 2 x 4 tommer boksen ramme til de øverste seler. Denne ramme hænger i indersiden af den udvendige form og definerer indre af tanken. Afstanden mellem den indvendige og udvendige form bør være på mindst 6 inches. Dække den indvendige ramme med krydsfiner.

•Coat alle indvendigt overflader af den ydre form, og de udvendige flader af formen interiør med form olie. Dette vil gøre, at fjerne formularerne fra de konkrete lettere.

•Pour beton i former. Undgå en stiv konkrete mix som cement skal flyde ind i bunden af formen under indre form. Bruge en konkret vibrator, et metal værktøj vedhæftet med en fleksibel aksel til en elektrisk motor, til at hjælpe flow beton i indre af formen og træne nogen luftlommer.

•Tag former efter cement har tørret i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Installere nogen vandrør eller anden infrastruktur før tanken er bygget. Når tanken er hældt, er det en permanent fastholdelsesanordningen, du bliver nødt til at arbejde omkring.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com