Fri hus rengøring Tips

June 15

Fri hus rengøring Tips

En beskidt hus ser utiltrækkende, og nogle typer af messer kan endda udgør sundhedsrisici. En rodet køkken kan tiltrække insekter og andre skadedyr og skimmel vokser i et badeværelse eller andre fugtige område kan forårsage en række sundhedsproblemer, ifølge EPA. Folk ofte sat ud rengøring fordi det skærer i gang for sjov ting, men et par fri hus rengøring tips hjælpe gør rengøring så hurtigt som muligt.

Bagning Soda køkken renere

Bagepulver og varmt vand på en svamp eller klud hjælpe fjerne komfur pletter uden at bruge nogen giftige kemikalier i en fødevare område, ifølge University of Florida IFAS udvidelse og Penn State University. Martha Stewart forklarer at bagepulver kan også hjælpe med at rengøre gryder og pander, og Utah State University anbefaler det til gryder og pander med brændt på mad. Da det ikke er slibende, gør bagepulver en stor krat uden ridser sarte retter eller husstand overflader.

Eddike

Bruge eddike for at rengøre glasoverflader og rustfrit stål uden at forlade striber eller ridser sarte overflader med slibende renere. Eddike også skærer igennem fedtpletter på gryder og ovne, og det kan hjælpe med at fjerne sæbe udskud og bruser hoved oprustning fra mineraler i vandet.

Badeværelse rengøring forebyggelse og Tips

For at reducere mængden af badeværelse rengøring en huset bør, skyl eventuelle sæberester ud af bruser og badekar efter hver brug til at forhindre oprustning. Brug 3/4 kop blegemiddel i 1 gallon af vand for at fjerne mug og meldug fra dræn, brusere, vægge og mellem badeværelsesfliser, som anbefalet af University of Nebraska-Lincoln forlængelse. For at forhindre mug og meldug, altid tænde bruseren udsugnings at reducere luftfugtighed i badeværelset, og spredt ud bruseforhænget efter brusebad for at lade det tørre så meget som muligt. Også overveje at åbne badeværelse windows, når vejret tillader.

Drejeknapper

Sørg for at rengør døren og kabinettet drejeknapper, fordi folk rører dem ofte hele dagen og sprede bakterier. Penn State University anbefaler at tage flytbare komfur knapper til at rense dem mere grundigt og gøre det muligt at suge dem for at fjerne indtørret mad.

Gulv fedt pletter

Når fedtet mad spild på en træ køkkengulvet, kan fedt undertiden begynde at suge ind i gulvet og efterlader en plet. Eddike kan fjerne en fedt plet, og Michigan State University anbefaler også placere et absorberende klud over en meget genstridige fedt plet og derefter stryge det for at hjælpe kluden suge fedtet ud af gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com