Problemer med Caspers Pool Cleaners

June 16

Problemer med Caspers Pool Cleaners

Mens en baggård pool er behageligt og afslappende, blive mange boligejere frustreret med de daglige vedligeholdelse indsats kræves for at holde poolen ren. Caspers pool cleaners giver mulighed for boligejere til at opretholde deres pool med minimal indsats fordi renere bevæger sig på tværs af gulv og vægge af poolen, automatisk picking up snavs, blade, insekter og andre rester, der er faldet under vandoverfladen. Mens disse rengøringsmidler er nyttige, kan problemer opstå der forhindre dem i at fungere korrekt. Rette disse problemer så snart som muligt at sikre, at din pool forbliver rene.

Ingen bevægelse eller langsom bevægelse

Grunden til at mange pool ejere får en Caspers pool renere er at rense deres pool uden nogen indsats. Hvis de renere Bacarcuda ikke bevæge sig eller bevæger sig for langsomt, fjernes ingen af snavs i bunden af puljen. I særligt kolde vand, den renere slange er ikke så fleksible, så øge vandstrømmen til renere er nødvendigt at støtte sine bevægelser. Caspers renere kan også stoppe flytte hvis kurv eller filter bliver for fuld. Fjerner snavs inde kurven normalt hjælper renere pick up hastighed. I pools med flere hulskeer, sikre, at enhver hulskeer ikke forbundet til Caspers renere er lukket, eller vandflow, der skal gå til renere omstilles, så den ikke bevæger sig så hurtigt. Derudover kan Caspers renere ikke flytte hvis luften er fanget i systemet. Symptomer på dette omfatter et overskud af bobler kommer fra linjerne tilbagevenden eller inde i pumpen kurv. Stramning slange forbindelser og pumpe fittings kan hjælpe.

Sætter sig fast på trappen eller stigen

Din Caspers pool renere bevæger sig rundt om poolen, kan det blive hængende på trappen eller stigen. Hvis ingen er rundt at flytte det, vil renere forblive i det pågældende sted og ikke rense resten af poolen. I nogle tilfælde, slangen er for lang, og afkortning det vil forhindre renere i flytter til disse områder. At reducere vandflow til renere kan også forhindre Caspers pool renere i at sidde fast i nærheden af pool indgange. Derudover kan du købe hjul deflektorer og stigen vagter for at flytte renere fra trappen eller stige, når de kommer i kontakt med renere.

Kun rydder bestemte områder

Caspers pool cleaners er designet til at flytte på tværs af alle gulvets overflade, så hele puljen er renset. I nogle tilfælde, kan renere blive hængende i et mønster og kun rene visse områder af poolen. Længden af slangen er et problem hvis det sker, så sørg for at slangen er lang nok for renere til at dække hele puljen. Hvis din pool er meget dyb, tilføje vægt til slange. Kinks eller drejninger i slangen kan også tvinge renere i et mønster. Æglæggende slangen ud lige i solen kan hjælpe det forblive kink-fri fordi varmen fra solen vil varme de plastik slange og gøre det mere smidigt. Installere returslangen omdirigeringsmaskiner, som hjælpe omdirigerer vandflow på overfladen, på din Caspers pool renere at forhindre mønstre i visse områder i poolen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com