Hvad forårsager luft bobler i svømmebassiner?

June 16

Hvad forårsager luft bobler i svømmebassiner?

At eje en swimmingpool er en behagelig oplevelse, når alt går okay. Imidlertid kan et utal af problemer opstå i forbindelse med en swimmingpool. For eksempel, en swimming pool vand formodes for at være krystalklart på alle tidspunkter. Desværre, swimming pool vand kan være skjult af mange ting, herunder et overskud af luftbobler. Selv luftbobler i en swimmingpool er ikke skadeligt. Luftbobler i en swimming pool, men er sandsynligvis en indikator for pool filter problemer.

Luftbobler

Luftbobler i en swimming pool vises normalt fordi luften har fået i filtreringssystemet en eller anden måde. Den mest almindelige pathway, luftbobler i en swimming tage at komme ind i puljen, selv er fra pool's vand returnerer eller "jets." Swimming pool vand afkast er, hvordan vand, der har været sendt gennem filtrerings-system er vendt tilbage til puljen. Ofte, vil utætheder udvikle i swimmingpool filter pumper, hvilket resulterer i luft boble-laden filtreret vand bliver sendt til en pool.

Lække steder

Swimming pool filtre skal være lukkede systemer, og filter mekanismer bør ikke være åbne for luften. En swimmingpool er meget effektive til at trække i vandet, filtrerer det og derefter skubbe det ud igen. Men luften er lettere for en swimmingpool filter til at trække og derefter skubbe ud end vand. Fælles luft lækage placeringer på swimmingpool filtre omfatter fittings omkring sugesiden af filterpumpe samt omkring pumpens låg.

At fjerne boblerne

Luftbobler i swimmingpools på grund af utætheder i swimmingpool vandfiltrering systemer er en mekanisk reparation spørgsmål. Fjerne luftbobler skyldes utætheder i pool filter pumper og vand retur linjer ved checke alle fittings og filter pumpe låg sæler. Derudover har du luftbobler i din swimming pool, skal du tjekke swimmingpoolens filterpumpe boliger drain stik. For at holde luftbobler ud af en swimming pool, erstatte pool filtration system pakninger og tætninger efter behov.

Overvejelser

Undertiden forvirre swimmingpool ejere luftbobler i bassinvandet med skum eller skum. Skum eller skum i en swimmingpool er oftest på grund af lavt calcium hårdhed niveauer i pool's vand. Lav kalkindholdet i en swimming pool betyder dens vand er for blød. Hvis din swimmingpool lider af lavt calcium hårdhed, skal du hærde vandet ved at tilføje calciumchlorid efter instruktion. Swimmingpool kalkindholdet bør være mellem 200 og 400 dele pr. million.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com