Pleje af marmor i en bruser

February 26

Marmor, på grund af sin varige men blød kvalitet, har været brugt i skulptur og bygning i hundreder af år. Det er også populært i køkkener og badeværelser. Skønheden i denne sten kan bevares ved pleje af marmor ordentligt, især hvis det er i brusebad.

Rengøring

Sæberester tendens til at bygge på marmor brusere, så det er bedst ikke at gå alt for lang tid mellem rengøring. Hvis du kan, tørre bruseren ned med en squeegee efter hver brug; Hvis det ikke er realistisk, i det mindste forsøge at gøre det en gang om ugen. Hvis du bemærker, at shampoo eller sæbe du bruger forlader store indskud, kan du skifte til et andet produkt, således at du ikke behøver at fjerne rester så ofte.

Produkter

På grund af den kemiske sammensætning af marmor, vil mange fælles produkter til brusebad rengøring, der sælges i stormagasiner skade det. Sørg for at uanset hvilket produkt du bruger specifikt formuleret til brug på sten, eller at pakken mindst siger, at produktet er sten-safe. Fordi marmor er følsom over for syre, undgå fælles husstand rengøring og desinficering af agenser, såsom eddike. I stedet rense ud pletter og afskum med blegemiddel, ammoniak, acetone eller brintoverilte. Aldrig blande kemikalier, når du rengør din marmor.

Måtter

Bruge et badekar eller bruser mat for at beskytte bunden af bruseren. Marmor kan ridse nemt, så i tilfælde af at du droppe shampoo eller din favorit tilbage scrubber, det er godt at have bruser måtten tage hit i stedet for din marmor.

Polering

Hvis din marmor brusebad får vand pletter eller mindre ridser, kan du polere dem væk med lidt 00-grade ståluld. Hvis tanken om at bruge ståluld gør dig nervøs, kan du ofte finde hård plast-baseret fjernelse af pletter puder designet til samme formål som ståluld. Fordelen ved at bruge plastik puder er, at de ikke vil rust som ståluld kan.

Sealer

En af de bedste ting du kan gøre for din marmor brusebad er at lægge et lag af sealer på det, hvis det ikke har været gjort allerede af fabrikanten. Fugemassen beskytter marmor fra mindre hudafskrabninger og sikrer, at du vil gnide mod fugemasse i stedet for den faktiske marmor, når du rengør. Det også forhindrer vand fra siver ind injektionsmørtel områder og gradvist iført væk marmor.

Temperatur

Ikke løbe vandet på ekstremer i temperatur. Hvis du kører en bruser, der er alt for koldt eller varmt, kan temperatur Skift forårsage marmor til knæk. Målet for brusere, der er bare mere end lunkent i stedet for dampende varm, og hvis du er nødt til at ændre vandets temperatur, flytte det gradvist i stedet for på én gang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com