Sådan Fix et hul i dit soveværelse dør

June 16

Træ døre bringe varme og naturlige skønhed til ethvert soveværelse. I modsætning til stål eller glasfiber, men er træ døre modtagelige for huller og huljern af skarpe virkninger eller kollisioner med nærliggende møbler eller kabinetter. Heldigvis vil næsten enhver DIY boligejer finde, at de kan reparere hullerne i bare et par timer ved hjælp af grundlæggende værktøjer og forsyninger. Uanset om din dør er hule eller fremstillet af massivt træ, kan du spare penge ved at foretage reparationer i stedet for at erstatte hele døren.

Instruktioner

Reparation af hule kerne døre

•Brug isolerende spray skum for at fylde indersiden af din dør omkring hullet. Selvom de fleste indvendige døre er karakteriseret som "hule kerne", har de faktisk en pap honeycombed interiør. Honeycomb struktur vil begrænse spray skum til kun et lille område.

•Wait indtil skummet tørrer helt. Det vil ekspandere som det tørrer og vil sandsynligvis spredes ud over ansigtet af døren. Bruge et barberblad til at forsigtigt skære væk overskydende skum. Oprette en lille fordybning på den lappet område, så skummet er bare lidt under overfladen af døren.

•Applicer fælles sammensatte, såsom Spackle, hul og omkringliggende område ved hjælp af en spartel. Sprede dette materiale i tynde lag, indtil hullet er flugter med resten af døren. Tillade fælles sammensatte til tørre helt, før du fortsætter.

•Glatte kanterne af Spackle med sandpapir til at gøre dem selv med resten af døren overflade.

• Rengør døren med en fugtig klud til at fjerne alle slibning støv, derefter male den lappet område til at matche resten af døren.

Reparation af en Solid kerne dør

•Carefully chip væk løs eller splintrede træstykker rundt i kanten af hullet. Brug et stemmejern eller sandpapir til denne opgave, afhængigt af omfanget af skaderne.

•Applicer træ kit med en spartel. Hvis din dør er plettet, bland pletten med kit til at matche ansigt af døren før du anvender det til hullet. Dette kan tage nogle trial and error, så eksperimentere med forskellige kombinationer.

•Finish malet døren ved slibning af træ kit, når det tørrer, så male det til at matche dør. Fjern alle slibning støv før du anvender maling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com