Nemmeste frugttræer til at vokse

February 26

Nemmeste frugttræer til at vokse

Nogle frugttræer er kræsen og har brug for kærlighed og opmærksomhed lige gennem året. Andre arter er lidt mere robust. De nemmeste frugttræer vokse vil udvikle uden meget gødning, beskæring eller vanding. Selvfølgelig, jo mere du pleje til dit træ, jo bedre afgrøden det vil producere. Læg mærke til dit regionale klima. Mens nogle træer kan vokse let i visse steder, kan de kæmper i andre miljøer.

Avocado

Avocado træer foretrækker subtropiske betingelser, og de vil vokse indendørs i containere. Gartnere på Institut for fødevarer og landbrugs Sciences på University of Florida overveje avocado en let arter til at vokse. Men de kræver masser af lys, hurtig-afløb jord, og deres grene er tilbøjelige til at bryde i kraftig vind, ifølge universitetet. Avocado sten er store og hårde og skal være prikkes før spiringen til dyrkning af hjem.

Tærte kirsebær

Tærte kirsebær træer er blandt de nemmeste at vokse, baggård frugttræer for mange gartnere i Nordstaterne, ifølge en artikel på webstedet Iowa State University forlængelse. Kirsebærtræer er ikke kræsne og vokser i en række forskellige jordtyper, forudsat at de får god dræning. Vand træer regelmæssigt under varme forhold. De fleste surkirsebær sorter, herunder North Star, selvstændige frugtsætning, hvilket betyder, at kun et enkelt træ er påkrævet til frugtproduktion. North Star kirsebær træer er relativt små og overskuelige samt modstandsdygtig over for mange skadedyr, ifølge Iowa State University.

Blommer

Blommetræer er en let og lav vedligeholdelse arter til at vokse, efter initiativet Urban skovbrug ved Binghampton Universitet. Blommer passer til en vifte af haven betingelser og kræver ikke beskæring eller befrugtende. Kigge efter plum arter, der er selvbestøvende for ekstra brugervenlighed dyrkning. Blommetræer foretrækker solrige steder med veldrænet jord. Blommer vokse i USDA hårdførhed zoner 4 til 10. De fleste stater, undtagen i de nordligste regioner, er egnede.

Æbletræer

Æbletræer er en af de mest almindelige frugttræer i haver i USA. Det er vigtigt at vælge modstandsdygtige, sygdomsresistente sorter, ifølge Gary Gao, landbrugs specialist ved Ohio State University. Gode muligheder omfatter Liberty, Jonafree og Enterprise æbler. Mens æbletræer er produktive når etableret, kan det tage et par år for den første afgrøde at ankomme. Æbletræer foretrækker lidt sur jord, der har en smuldrende konsistens.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com