Hvad blomster jeg plante der er gode året rundt?

February 26

Hvad blomster jeg plante der er gode året rundt?

Selv om hver plante har vækst og fredninger, perennial blomster kan blomstre for hele sæsoner, dvale, så vende tilbage igen til næste år. Med den rigtige vedligeholdelse og klima, kan du plante stauder kun én gang og se blomsterne behage sanserne året rundt. Overveje at dyrke stauder som Canna liljer, Gyldenris og hibiscus blomster.

Gyldenris

Gyldenris planter vokser i klynger, gør fremragende haven grænse. Den gul og guld blomstrer Vis bedste i hårdførhed zoner 5-9, især i slutningen af sommeren. Gyldenris tiltrækker også sommerfugle. De vokser op til 5 feet tall når plantes i veldrænet jord og fuldt eksponeret for solen. Gyldenris kræver lidt at medium fugt; 1-2 inches vand om ugen burde være nok.

Canna liljer

Canna liljer har store, farverige blomstrer, der vare i det meste af sommeren. De er hårdføre stauder, som kan overleve i koldt vejr, især i hårdførhed zone 7b. De kan vokse op til 3 fod bred, og nogle Canna kultivarer vokse op til 16 fod høj karakter. Bladene folde natten over og har en voksagtig eller skinnende finish. Selvom buketter kun vare en til to dage, blomstrer Canna lilje konstant nye i løbet af sæsonen. Blomsterne er typisk pink, orange, gul eller rød. Canna liljer blomstrer bedst i rig, veldrænet jord. De kræver 1-2 inches vand pr. uge i tørt klima og har brug for organisk materiale til fodring.

Rød tropiske Hibiscus

Den røde tropiske hibiscus kan prale af blomster, der er op til 6 inches i diameter. De har også stængler med gule støvveje og støvdragere, som strækker sig fra bloom's midten. Den røde tropiske hibiscus er hårdfør i zonerne 1 til 12, blomstrer det meste gennem sommeren og efteråret. De vokser hurtigt, fodring af økologisk, langsom frigivelse gødning. De trives bedst i rig, veldrænet jord. Hvis der dyrkes indendørs, plante den røde tropiske hibiscus i pottemuld blandet med værftets sand og sphagnum.

Skæggede Iris

Duftende skæggede iris har seks kronblade: tre punkt og tre, der hænge ned. Den fuzzy linje, der løber mellem petal sæt tilføjer til det "skæggede" udseende. Det kommer i flere nuancer af pink, hvid, gul, blå eller lilla. Selvom de blomstrer det meste i foråret, blomstrer nogle tråde også i efteråret. Det er bedst at plante den skæggede iris i efteråret i veldrænet jord, der forbliver fugtig og er godt vandes i løbet af sommeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com