Sådan finder du vilde Azalea

June 17

For at finde vilde Azalea, skal du vide, hvor de lever. Naturligt hjemmehørende arter af azalea er blevet fundet voksende vildt som langt nord som sydlige Maine, men er mere almindeligt at de sydlige stater, fra Alabama til North Carolina til West Virginia, hvor de kaldes også honeysuckle buske for deres overvældende sød duft. At kende blomstrer tid af vilde Azalea i dit område vil gøre dem lettere at finde og identificere.

Instruktioner

•Læs op på rhododendron familie af planter, hvor azalea er medlem. Gå på biblioteket og tjek en bog eller to til at hjælpe dig med at lære forskelle mellem Rhododendron, azalea og japonica. De kan ligne i naturen. Finde ud af den blomstrende periode for vilde Azalea i din klima, som blomstre vil gøre det lettere at lokalisere og identificere.

•Spørg spørgsmål lokalt. Gå til en lokal børnehave, arboretum eller botaniske samfund. Du kan ikke finde eksempler på vilde azalea vokser i disse steder, men du vil finde kyndige folk, der kan fortælle dig hvor man kan se og Hvornår.

•Ansigt for en vandretur, hvor jo vilde Azalea blomstrer i dit område. Gå langs grænsen til skovområderne og langs vandløb, og scanne åbne marker. Vær sikker på at bære vandrestøvler, en Langærmet trøje og lange bukser til at beskytte dig selv fra poison ivy, bugs og slanger. Tage nogle bug repellent langs for beskyttelse mod bidende og stikkende insekter.

•Note forskelle mellem Azalea og Rhododendron i naturen. Azalea har en lille, kedelig-grønne blade; Rhododendron har større, mørke-grønne, blanke blade. Azalea har en mindre blomstre, mens rhodies har en lignende men langt større blomst klynge. En moden rhododendron kan være en enorm, sprudlende bush, mens en wild azalea er mere delikat, kompakt og kortere. Sørg for at følge din næse--vilde Azalea har en stærk, sød duft.

•Beskyttelseshætte til at klikke et billede med et digitalt kamera, når du finder en vilde azalea, og Bemærk placeringen og dyrkningsforhold hvor du har fundet det. Deltag en diskussionsgruppe på internettet og dele oplysninger og billeder til at hjælpe udvide din viden om hvor man kan finde vilde Azalea.

Tips & advarsler

  • Forlade vilde Azalea, hvor du finder dem, medmindre du har tilladelse til at tage en. Forsøg ikke at omplante medmindre du kan duplikere vækstbetingelser, og aldrig tage en plante fra en park. Det er ulovligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com