Hvordan til at plante Violet udklip

February 27

Hvordan til at plante Violet udklip

Vidste du, at du kan plante violet fra bare en klipning af de violette blade? Det er meget let at gøre, og en fantastisk måde at få flere potteplanter gratis. Planter, der dyrkes fra udklip af violet blade modne hurtigt og vokse endda lidt violet blomsterknopper inden for et par måneder.

Instruktioner

•Fyld en gryde med pottemuld til at plante violet udklip. Sørg for at jorden er let og specielt designet til udklip. Det skal være lidt luftig, så de nye rødder kan arbejde sig igennem det forholdsvis let. Spørg din lokale Planteskole eller plante ekspert til at anbefale en Gud jord for dig. De kan også anbefale rod pulver eller nogle andre agent til at anspore udviklingen af nye rod. Disse produkter er ikke helt nødvendigt, men vil ikke gøre nogen skade. Din violet planten vil vokse med eller uden ekstra kemikalier. Du kan plante violet udklip i en gryde med ingenting men jord og vand. Så længe belysningen er rigtigt (nordvendte vindue), vil de vokse godt.

•Kapacitet jorden grundigt. Den skal være fugtig, men ikke klæg. Sørg for at du har valgt at plante violet i puljen har meget god dræning.

•Vælg tre til fire store blade fra det basisareal for den oprindelige violet anlæg. Fjerne dem fra det oprindelige anlæg af snipping stilken af bladet. Du måske gerne snip tæt på jorden, så at når stilken skrumper vil det ikke være uskøn. Vær omhyggelig med ikke at snap off stængler af nogen af de omkringliggende blade.

•Klippe blade i halve og lægge tips (ikke stilk område) på toppen af jorden. Bruge en lille mængde af jord til helt dække de skåret kant. Placer en lille sten eller sten oven på området skåret kant til at presse det ned i jorden. Sørg for du ikke efterlader nogen af de skåret kant udsat. Plant to til tre violette blade tip stiklinger i modstanden mod kanterne af puljen.

•Wait tålmodigt i 2 til 3 uger efter du plante violet udklip. Hvis din bladspidsen forbliver i live, vil du se teeny nye violet blade spiring fra området hvor de skåret kant mødte jorden. Du kan bruge en lille scooper for at genplante en af planterne, medmindre din puljen er stor nok til at understøtte mere end én violet plante.

•Hold dine nye violet planten vandes og drænet. Du kan se, violette blomster i så snart 2 måneder hvis betingelserne er rigtige.

Tips & advarsler

  • Holde din violet plante i et nordvendt vindue. En sund plante vil løbende spire violet blomsterknopper næsten hele året rundt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com