Hvordan man opbygger en Cedar havebænk

June 17

Hvordan man opbygger en Cedar havebænk

Cedar er en kraftig, aromatisk træ, der fungerer godt til udendørs projekter. Den iboende olie i cedar frastøder slanger og insekter mens modstå meldug og rådne. Bygning udendørs møbler med cedertræ er et smart valg, da træ også holder op godt for sol, regn og sne. En af de letteste udendørs møbler projekter at bygge er en cedar havebænk. Du kan konstruere dette enkle projekt med begrænset opbygning af færdigheder og et par værktøjer.

Instruktioner

•Klippe 2 af 6 af 12 cedar bestyrelser i 4 fødder længder. Vil du have 12 boards måling 4 fod lange af 6 inches lang med 2 inches tyk til brug til sæde og ryg af din havebænk. Skær to 3 fødder sektioner og to 2 fødder sektioner fra 2 af 4 af 10 cedar board. Disse vil være bagben og støtte og sædet understøtter. Hvis du foretrækker ikke at bruge en sav, Spørg degnen på tømmer værftet at skære planker til størrelse for dig.

•Sæt fire af de 4 af 6 boards side om side, tæt på hinanden uden at røre. Foranstaltning 6 inches fra hver ende og placere en 2 af 4 bord for støtte. Mark steder at placere én skrue gennem støtte bestyrelsen i hver 4 af 6 bestyrelsen. Bore pilot huller og sæt skruer for at fastgøre støtte bestyrelsen. Dette er sæde for din havebænk.

•Gentag trin 2, men brug to 3 fødder dele af din 4 af 10 board som støtte tandbøjle. Holde ene ende af 3 af 4 fødder boards flugter med kanten af en af 4 af 6 boards. Mark og bore pilot huller før fastgørelse af skruer. Dette er sæde ryg og bagben af din bænk. Foranstaltning 18 inches fra den modsatte ende af hver 3 af 4 fod bord og vedhæfte et "L" beslag på hver plade.

•Tag to af de resterende 4 af 6 cedar planker og sted et "L" beslag i midten af hver. Fastgør de to sidste 4 af 6 planker til "L" beslag, danner to adskilte ben til forsiden af din havebænk.

•Sæt de resterende to "L" beslag på toppen af hvert forben. Lægger sædet til "L" beslag på forbenene og på bagsiden af bænken.

Tips & advarsler

  • Behandlede krydsfiner kan anvendes til sæde støtter i stedet for cedertræ.
  • Bære handsker, når du arbejder med cedertræ.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com