Ideer til et Bundt kage med friske blomster

June 17

Ideer til et Bundt kage med friske blomster

Bundt kager, med deres karakteristiske form og Tom center, kan kombineres med friske blomster til at gøre attraktive desserter. Afhængigt af størrelsen på kagen og fad, kan du arrangere blomster for at tilføje farve og tekstur til din kage, hvilket gør dem perfekte for centerpieces eller individuelle dessert indstillinger.

Kage Vase

En dramatisk og lækre centerpiece, kan du kombinere en fuld størrelse Bundt kage med en lille buket af blomster. Finde en flok af farvestrålende blomster og skære stænglerne, så blomstrer vil bare være synlig over toppen af kagen; bruge gryden som en retningslinje. Brug en elastik til at sikre blomster, arrangere dem, så de danner en tyk, afrundet flok, og wrap stilke med plastfolie. Arrangere kage på en platform kage fad til at give det højden og støvregn med frosting. Når frosting sæt, læg blomsterne i midten af kagen og trække stilke, så blomstrer dække hullet i midten.

Blomsterkrans

Find en ekstra stor kage fad med en diameter, der er mindst seks inches bredere end kagen. Gøre en krans af blomster eller købe et fra en blomsterhandler, der passer til langs ydersiden af kage fad, så nogle blomster til at spill over siderne. Placere kage i kransen og tilføje frosting. For en ekstra blomster touch, fjerne lille blomst blomstrer og placere dem i glasur rundt om toppen af kagen; skubbe dem lige nok, så de forbliver på plads, men ikke nok, så at de laver huller i kagen.

Miniature kager

For enkelte desserter, gøre lille Bundt kager beregnet til én person bruger små forme. Støvregn dessert tallerkner med frosting og frost kager med et meget tyndt lag glasur, der hærder som det fastsætter. Placere en kage på hver plade. Købe blomster med store blomstrer, ligesom gardenias eller Gerber Bellis og skære stænglerne til omkring en tomme. Sat en blomst i midten af hver kage, så kronbladene spredt ud over toppen. Kagen vil fungere som en knop vase, og pladerne vil gøre en attraktiv tabel indstillingen.

Individuelle udsnit dekoration

Hvis du tjener skiver af Bundt kage, tilføje et strejf af farve med friske blomster. Uddele de enkelte stykker og læg dem på deres sider på lille dessert tallerkner. Finde to typer af blomster og fjern stilke. Tage en af hver af blomsten blomstrer og guffe dem mellem kanten af pladen og den smalle kanten af kagen. For at forhindre kagen eller blomsterne mod udtørring, arrangere plader lige før servering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com