Hvad der forårsager ætsning på glasfiber Pools?

June 17

Glasfiber pools er lavet af glasfiber måtter, der er installeret over pool struktur og derefter foret med glasfiber tøjler, en plastik harpiks, der hjælper med at definere figuren pool og beskytte basen mod fugtskader. På toppen af harpiks coating en gel for ekstra beskyttelse. Ætsning opstår, når noget skader gel og harpiks belægninger. Mens ætsning er en mere fælles problem med gips pools, kan det også påvirke glasfiber over tid.

Surt vand

Surt vand er den primære årsag til ætsning spørgsmål. Pool vand bliver Sure, når dens pH niveau dræn under syv; Dette kan forekomme lettere med blødt vand eller vand, der har nået en kemisk ubalance på grund af forkert klor niveauer. Den sure karakter af vandet vil begynde at "trække" på glasfiber belægninger, langsomt opløse dem.

Gel belægninger

Gel belægninger på glasfiber pool vil være først til at vise tegn på skade. Undertiden vil gel belægning vise ætsning, mens glasfiber harpiks under forbliver resistente. Med surt vand, pool ejere har brug at genanvende gel belægninger med jævne mellemrum for at holde beskytte deres puljer. I dette tilfælde giver belægningen en nødvendig buffer lag til glasfiber.

Afsmitning

Afsmitning, opstår, når vandet begynder at dreje skyet eller når glasfiber begynder at vise hvide striber. Dette er faktisk forårsaget af titandioxid, der kommer ud af gel belægning på grund af ætsning. Afsmitning og ætsning er faktisk den samme proces, og er både forårsaget af surt vand. Afsmitning kan blive forværret af en gel belægning, der ikke blev anvendt korrekt.

Andre problemer

Surt vand etch ikke kun overfladen af glasfiber. Ætsende virkning også occurrs inde pool-systemer. Det betyder, at surt vand hurtigt kan ætse metal dele af pool, herunder lejdere, varmeapparater og bolte og gear pumpe mekanismer. En pH increaser kan hjælpe ændre vand kemiske sammensætning og ændre pH-niveau for at forhindre disse langsigtede problemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com