Hvordan til at identificere et træ med en klæbrig frø Pod

February 27

Nogle arter af træ har klæbrige frø bælg. Du kan lære at identificere de træer, der producerer din klæbrige frø bælg ved at kigge på de andre funktioner af det træ, der producerede dem, såsom blade og bark. Kentucky-coffeetree er fundet over hele Nordamerika, ifølge Royal Ontario Museum. Mange andre træer, der producerer sådanne bælg er ikke hjemmehørende i regionen.

Instruktioner

•Look på frø pod. Kentucky coffeetree frø bælg er flad, green, heavy og kanter lige. De er fyldt med en klæbrig grønne stof, som indeholder ½ tomme frø. Frø pod af abe pod træet er 6 til 8 inches i længden, straight, og mørke brun, indeholdende rødbrun frø, der er klistret på ydersiden. Ambratræ træ frø bælg er karakteristisk; de kaldes også porcupine æg og er runde, grøn eller orange-grøn og dækket i klæbrig pigge.

•Look på bladene af træet, der producerede frø pod. Kentucky coffeetree har sammensatte blade, der er flere inches i længden. De har to rækker af teardrop-formet foldere. Abe pod blade er sammensatte, med lange ovale foldere kører i to rækker. De er grønne til brunlig-grøn i farve og har ingen stilke. Foldere krølle op om natten og på overskyede dage. Ambratræ blade har tre til syv spidse lapper.

•Look på barken af træet, der producerede frø pod. Kentucky coffeetree bark varierer fra grå til brunlig grå. Det har ofte dybe uregelmæssige sprækker og plader, der er bøjet rundt om kanterne. Barken af abe pod er mørkegrå og har lav, vandrette højderygge. Ambratræ bark varierer fra brun til grå og har lodrette højderygge. Disse kan være enten let eller dybe.

•Look på træets blomster. Kentucky coffeetree blomster er små, stjerne-formet, og hvid og gul. Abe pod træer har oppustede lyserøde blomster, der er mørkere mod kanten. Kvindelige Ambratræ træ blomster er bleg grøn klynger af runde kugler på slutningen af hængende stængler. Mandlige Ambratræ træ blomster er gullig-grøn klynger af bolde på stiv pigge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com