Sådan ændres fra fluorescerende til forsænket

June 18

Sådan ændres fra fluorescerende til forsænket

Installere flush eller forsænket belysning er en ideel måde at tilføje lys til mørke områder, samtidig minimere blænding, der er typisk forbundet med pærer installeret under loftet, såsom rørformede fluorescerende pærer. Forsænket lys også tendens til at se mere attraktiv. Erstatte en fluorescerende lys stativ med en forsænket lys armatur er ikke en vanskelig opgave, men er en, der skal gøres med omhu og flid.

Instruktioner

•Åbn det elektriske panel og slukke circuit breaker fodring aktuelle til kredsløb som du arbejder. Skru den fluorescerende lys fixture fra loftet, så Skru wire møtrikkerne forbinder armaturet ledninger til ledninger kører fra loftet. Fjerne den fluorescerende lys stativ, så ordne spidsen af ledningerne dinglede fra loftet, ved hjælp af nåle-næse tænger.

•Løsn grønne eller nøgne grundstødningen ledningen fra boksen metal loft lys outlet. Gå op på loftet og trække op den elektriske kabel til at fjerne det fra boksen loft lys outlet. Skru boksen loft lys outlet og fjerne det fra loftet. Anbring skabelonen leveres med forsænket lys armaturet over loftet åbning og tegne template-disposition. Skære konturen med en gipsvæg sav, så slip den elektrisk kabel i åbningen.

•Holde den forsænket lys armatur og slip den elektrisk kabel selv en knockout i samledåsen knyttet til den lampen. Trække kabel fra inde samledåsen og splejse hver ledning til en tilsvarende farvekodede wire kører fra lampen--ved hjælp af wire nødder.

•Plug lampen oprejst i loftet åbning og fastgør armaturet, ved hjælp af montering klip knyttet rundt den ydre side af armaturet. Lavere lys stikket ud af armaturet ved at skrue og fjerne de midlertidige parenteser, der holder stikket på plads.

•Hold socket, tryk på klip rundt i bunden af stikket, så stikket stikket ind i åbningen på toppen af kegle trim. Stik kegle i lampen efter fabrikantens anvisninger på hvordan man kan låse kegle på plads. Skrue en 110-volt elektrisk pære i stikket. Aktivere effektafbryderen og tænde lys at teste forbindelsen.

Tips & advarsler

  • Det er farligt at arbejde med elektricitet. Sørg for, at der er ingen strøm i kredsløbet før håndtering af ledningerne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com