Min Knock Out roser ikke blomstrer

June 18

Min Knock Out roser ikke blomstrer

Knock Out rose er en prisvinder, der vises rig blomstrer hver fem eller seks uger gennem de voksende sæson. En periode med ringe eller ingen blomstring signaler, der er en manglende ingrediens i de ideelle rammer for denne rose.

Lys

Knock Out roser producere smukke blomster når det gives i mindst seks til otte timer i fuld sol. Planter i skyggelagte områder eller dem i længerevarende overskyet vejr vil ikke blomstre og roser i solrige steder.

Jord

De fleste roser, herunder banke Outs, foretrækker en veldrænet jordbund med en pH på 6,5. Dyb vanding er vigtigt for roser, især under blomstringen. En mangel på blooms kan angive planterne er utilfreds med jord type eller fugt niveauet.

Beskæring

Beskæring i slutningen af vinteren puster nyt liv blomst produktion for planter, der blomstrer om sommeren. Knock Out roser skal beskæres tilbage med en tredjedel i slutningen af februar, ifølge University of Arkansas forlængelse. Til nordlige haver, bør beskæring vente indtil afslutningen af barske vintertemperaturer.

Befrugtning

Glansløse blomstrer på Knock Out roser kan pege på tilstrækkelige næringsstoffer. Planter vil blomstre bedst når leveres med fosfor i mængder, der er lig med eller større end mængden af kvælstof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com