Sådan installeres kabinetter med klamper

February 19

Sådan installeres kabinetter med klamper

Hængende overskabe kan gøres ved hjælp af en række teknikker. En af de mest sikre og nemmeste er at bruge, hvad der er kendt som en hævet, eller fransk, spiken. Denne teknik vil hænge kabinet på en sådan måde, at tyngdekraften vil faktisk trække kabinettet strammere til væggen. Nøglen til denne teknik er at sikkert anker væggen halvdelen af spiken til studs og kabinet halvdel af spiken fast til kroppen af kabinettet.

Instruktioner

•Measure på bagsiden af vægskab at hænge med spiken, at bemærke afstanden mellem indvendigt kanter af sidepaneler eller skotter. Skær et stykke af 3/4-tommer krydsfiner til denne længde og 8 inches lang. Facet din tabel saw blade 45 grader fra hegnet. Angive indhegne 3 9/16 fra bunden af klingen. Skub krydsfiner spiken gennem blade til at rippe den ned i midten, således at begge stykker har en firkant og en skrå kant.

•Locate og markere studs i væggen hvor dit kabinet vil hænge. Placer en elektronisk locator mod væggen og trykkes knapper på hver side. Flytte locator langs væggen. Da den passerer hen over en stud vil det lyse op og bippe. Markere hver stud. Beslutte, hvor at placere dit kabinet, således at mindst to studs bag det.

•Measure op til den ønskede højde på toppen af din fryser. Trække 5 1/16 til toppen af kabinettet og kabinet halvdel af spiken. Markere væggen i denne højde. Brug en plan om at mærke for at tegne en lige streg. Mark udenfor dimensioner af din fryser i begge ender af denne linje. Gøre en mark 3/4-inch inde i hver af disse mærker. Dette vil være de udvendige hjørner af din væg spiken.

•Sæt væggen spiken mod muren på denne linje så at pointen med facet er på toppen og 3/4-tommer væk fra væggen med facet lystfiskeri ned og mod væggen. Drive 3-tommer drywall skruer gennem krydsfiner spiken i knopper, to skruer i hver stud. Køre dem, således at lederne er flush med ansigtet af krydsfiner.

•Anbring de resterende halvdelen med flade kanten af spiken hviler mod indersiden af den nederste kant af kabinettet top, mellem indvendigt kanter af skotterne. Den skrå kant skal være nederst, 3/4-inch fra bagsiden af kabinettet, med facet lystfiskeri op mod kabinettet. Lim og placere spiken på plads. Søm gennem skotterne ind spiken slutter. Drive 1 5/8-inch skruer gennem toppen af kabinettet til den øverste kant af spiken.

•Indstil kabinettet mod væggen med væggen halvdelen af spiken mellem skotterne og kabinet halvdel af spiken over væggen halvdelen. Lad kabinettet ned indtil facetter af spiken mødes, og trække kabinet stramt mod væggen. Drive 3 1 5/8-inch drywall skruer gennem indersiden af kabinettet tilbage ind i væggen halvdelen af spiken.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com