Min Hampton Bay loft Fan lys vil ikke slukke

December 31

Lyskontakt inde loftsventilator Hampton Bay er lavet af plast og kan bryde med gentagen brug. For svært at trække kæden sætter stress på mekanismen inde i kontakten og forårsager switch til at holde op med at slå lyset fra. Endnu en switch pauser, lyset vil forblive slukket eller på, alt efter om lyset var slukket eller når parameteren brød. Erstatter parameteren vil tillade dig at endelig slå fra Hampton Bay loft fan lys.

Instruktioner

•Drej off hovedafbryder på boksen vigtigste breaker, der leverer elektricitet til din Hampton Bay loft fan. Forsøge at slå fan motor på ved vægkontakt og trække motor kæden på ventilatoren. Blæseren plejer at komme på hvis du har deaktiveret den korrekte breaker.

•Fjern de tre eller fire skruer, der holder lys kit til switch boliger i bunden af loft fan. Trække den lys kit off switch boliger til at afsløre de ledninger, der forbinder switch boliger til lys kit.

•Træk fra hinanden lynhurtigt ledning stik holder to hvide ledninger sammen og den blå ledning fra loft fan til den sorte ledning fra lys kit. Lynhurtigt wire-stik kan du tilslutte ledninger samt ved hjælp af plast, tube-lignende terminalerne på hver ende af ledningerne. Snoet ledning stik holder de to sæt af ledninger sammen, hvis din Hampton Bay fan ikke kommer udstyret med lynhurtigt wire-stik.

•Bevæg den lys kit til en robust arbejde overflade. Snoet holderen møtrikken i bunden af lys kit. Lys kit pull-kæden tråde gennem denne møtrik. At fjerne møtrikken også frigiver parameteren toleder-pull-kæden.

•Tag oprindelige træk kæden skifte ved opsno forbindelsesmodulet holder de resterende sort ledning fra kontakten til de lettere sockets i lys kit. Den anden sort wire blev afbrudt, når du har trukket ledninger fra hinanden for at frigive den lys kit.

•Klippe den sorte ledning med plastik hurtig-connect stik sluk plast træk kæden med bidetang. Gøre cut så tæt som du kan komme til det oprindelige switch som muligt. Strip mindst 3/4 tommer af isolering ud i slutningen af den ledning, der ikke har den stik forbindes til det med wire strippere. Tilslut denne ledning til en af de sorte ledninger fra parameteren udskiftning pull-kæden ved at dreje en ledning stik på de to ledninger. Dette trin er ikke nødvendig, hvis dit loft fan ikke kommer udstyret med disse stik.

•Sæt, en af de sorte ledninger fra pull-kæden skifte til sorte ledninger i lys kit, der tillægger de lettere sockets. Bruge ledning stik du fjernet fra ledningerne tidligere når du afbryder den oprindelige switch.

•Thread kæden fra udskiftning pull-kæden skifte gennem den cirkulære åbning i lys kit. Sikre kontakten til lys kit med låsemøtrikken du fjernet fra den oprindelige lys kit.

•Reconnect i lys kit til Hampton Bay loft fan ved at tilslutte den blå ledning fra blæseren til de resterende sort ledning fra lys kit pull-kæden skifte. Tilslut den hvide ledning fra blæseren til den hvide ledning fra lys kit.

•Sæt den lys kit til switch boliger. Sikre den lys kit til den fan bruger de skruer, som du tidligere fjernede.

•Drej på loft fan circuit breaker på boksen vigtigste breaker. Aktivere parameteren væg, der driver loft fan.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com