Hvordan at tage sig af en Amaryllis

June 19

Hvordan at tage sig af en Amaryllis

Amarilla planter, også kendt som amaryllis, er smukke blomstrende planter med ekstraordinære blomstrer. Plante elskere værdsætter amaryllis planter, især fordi de kan blomstre i løbet af vinteren, når de fleste planter er hvilende. Med særlig omhu for at--herunder ordentlig belysning og placering--en amaryllis kan give en smuk skærm i feriesæsonen og godt ind i det nye år.

Instruktioner

•Kapacitet amaryllis anlægget når jorden bliver tør, mætte det indtil toppen af jorden er helt fugtig. Når amaryllis mangel på vand, de bliver stresset, som kan stunt eller hæmmer deres vækst. Holde planten i et område, der modtager direkte sollys og er også udkast-fri.

•Fertilize amaryllis plante hver 14 dage for at fremme væksten i blad og blomst. Du kan bruge granuleret gødning, kan flydende gødning nemt tilføjes til din vandkande. Hvis din amaryllis er i jorden, kan granulerede goedninger køre, før de får en chance for at blive absorberet i jorden.

•Flyt din amaryllis til en ny placering direkte sollys når pæren begynder at blomstre. Direkte sollys vil forkorte levetiden for amaryllis blomster ved at ødelægge kronblade.

•Klippe blomst stammer tilbage, da de begynder at dø ud, eller de vil rådne resten af planten. Et par af havearbejde sakse vil hurtigt og nemt skære igennem stilke. Når din amaryllis er stoppet, blomstring, flytte det tilbage til en solrig plet, og processen kan være startet forfra igen.

Tips & advarsler

  • Hvis du starter med amaryllis løg, køle dem på 40 til 50 grader Fahrenheit indtil du er klar til at plante dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com