Sådan Care for uld tæpper

June 19

Sådan Care for uld tæpper

Uld tæpper er robust, let at rengøre og pleje, resistente over for jord, og holdbare. Pleje af uld tæpper består af regelmæssige fejning og støvsugning, roterende, slå og fjerne pletter og pletter. Der er dog flere ting du bør vide om din uld tæpper, såsom hvad rengøringsmateriel er ikke sikkert at bruge.

Instruktioner

•Drej uld tæpper 180 grader mindst hver sjette måned at sikre selv slid. For områder, der modtager meget lav mund trafik, kan varighed reduceres til en 180 graders rotation pr. 1-2 år.

•Beat uld tæpper udenfor i klart vejr en gang om måneden, som nødvendigt. Hænge tæpper fra en tørresnor eller andet sted, hvor det er gratis at flytte. Slå med en tæppe tæppebanker flere gange på hver side til at fjerne dybt forankret skidt.

•Sweep uld tæpper med en kost mindst en gang om ugen til at fjerne snavs og jord. Feje også forbedrer den naturlige glans af uld. Feje lige før du støvsuger uld tæpper for at sikre, at de fleste snavs er fjernet.

•Vacuum uld tæpper 2 - 3 gange om ugen, som minimum, at fjerne snavs og overskydende fuzz, der kan ophobes på tæppes overflade. Denne fuzz er normale for uld tæpper, og er et resultat af lempelse af fibre, der blev oprettet under vævning. Hæv højden af tæppebanker bar på din støvsuger til den højeste indstilling for de bedste resultater.

•Steam ren uld tæpper to gange om året ved hjælp af kun vand. Rengøringsmidler kan efterlade rester bag, der kan skade uld. En damprenser kan være lejet fra et lokalt supermarked eller hjem og haven butik, eller du kan hyre en professionel Tæpperens selskab for at gøre arbejdet.

•Blot op spild fra uld tæpper straks ved hjælp af rene papirservietter. Ikke krat, da dette kan forårsage uld fibre til at blive filtret. I stedet lægge pres ved hjælp af papirhåndklæder til at absorbere så meget væske som muligt.

•Brug tørre tæppe rengøring skum for at fjerne pletter og pletter fra uld tæpper. Sprøjte tæppe skum direkte på det angrebne område. Arbejde det ind i pletten forsigtigt med hænderne eller en ren klud, men undgå at skrubbe. Tillad skum til at tørre helt, og derefter vakuum grundigt for at fjerne overskydende skum og snavs.

Tips & advarsler

  • Woolite kan også bruges, i stedet for at tørre tæppe skum, til at hjælpe med at fjerne pletter og pletter fra uld tæpper. Tilføj en tsk til ½ pint af vand, rør til at kombinere og anvende direkte på tæppet. Arbejde, og duppes op med rene klude.
  • Brug ikke ilt baseret rengøringsmidler, skrappe rengøringsmidler eller tæppe pulvere til ren uld tæpper. Alle disse produkter kan beskadige de sarte fibre. Tillad ikke uld tæpper til at forblive vådt i lange perioder. DUP vand eller udslip op hurtigt og sørg for at tæppet bliver grundigt tør.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com