Lav vedligeholdelse planter & buske

February 28

Lav vedligeholdelse planter & buske

Landskabspleje kan give dit hjem et færdigt look, men ikke alle nyder at arbejde i deres gård. Hvis du vælger planter og buske, der er lav vedligeholdelse føjes udvendige appel til dit hus uden en masse af igangværende gøremål. Lav vedligeholdelse buske kræver ikke den hyppig vanding, befrugtende eller beskæring som andre planter.

Viburnum

Mindst 150 arter af planter kan klassificeres som viburnum, herunder evergreen, semi-stedsegrønne og løvfældende buske, ifølge den Fine havearbejde hjemmeside. Viburnum kan producere hvid, creme eller pink blomster i foråret og farverige falde blade. De kan vokse i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 9.

En sort klassificeret som lav vedligeholdelse af Fine havearbejde er Bailey compact, der vokser i fuld sol eller delvis skygge og når en modne højde og bredde på op til 6 fod. Det producerer hvide blomster i foråret og Bourgogne blade med røde bær i efteråret. Fine havearbejde siger bær kan forblive i vinter, fordi fuglene er ikke tiltrukket af dem, og det noterer sig Bailey kompakt er generelt fri for problemer som mug, rot og insekter.

En anden viburnum Fine havearbejde point til så lav vedligeholdelse er den rustne blackhaw, som vokser til en højde og bredde på op til 15 fod i fuld sol eller halvskygge. Denne tørke-tolerante busk har mørke grønne, blanke løv, der viser at en rig Bordeaux nuance i efteråret. Det er generelt fri for skadedyr og andre problemer.

Hortensia

Hvis du ønsker stor prangende blomster til at lyse op dit landskab, overveje hortensia, hvilket producerer blomstrer i blå, lilla, rød, hvid og pink nuancer hver sommer. Hortensia nyde solen eller delvis skygge i zoner 4 til 9.

En række Fine havearbejde identificerer som lav vedligeholdelse er den store blade hortensia, som vokser i et moderat tempo i klumper op til 6 fod bred og høj. Det er i stand til at tåle frost. En anden mulighed for lav vedligeholdelse er bakker af sne hortensia, der svarer i størrelse til sorten store blade. Frost-tolerant oakleaf hortensia når en højde og bredde på op til 10 fod og kræver ikke meget opmærksomhed fra gartnere.

Blå stjerne enebær

Indarbejde en evergreen i din værftet kan give dig farve selv døde af vinteren. Den blå stjerne eller singleseed enebær kan lide fuld sol og vokser langsomt til en moden højde og bredde på op til 3 fødder. Fine havearbejde siger, det er egnet til zoner 4 til 9. Denne lav vedligeholdelse Busk er tørke-tolerante og producerer blå kegler, der ligne bær. Det har en sammenklumpe vækst vane, der ikke kræver beskæring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com