Hvordan man opbygger et skrånende tag

February 28

Hvordan man opbygger et skrånende tag

En skrånende tag, eller halvtag, er den mest grundlæggende af alle tag-typer. I modsætning til gavlen og hofte tag består platforme, der omfatter en højderyg stråle og modsatrettede spær, skrånende tagene af en enkelt platform. Hældning på taget er typisk stejlere i klimaer der udsat for kraftig regn og sne. Bredde af 2-tommer tykt tømmer brugt til spær er etableret ved at henvise til et spær bog, du henter fra tømmer leverandører. For en gør det selv-entusiast med grundlæggende snedkeri færdigheder er opbygge et skrånende Tag en god måde at stifte bekendtskab med tagkonstruktionen.

Instruktioner

Skære spær og blokering

•Anbring bærbare stilladser eller A-frame stiger i hver ende af den plade eller gulvet inde i bygningen. Spørg en assistent til at holde i slutningen af et målebånd på ydersiden af den høje væg. Trække båndet over hele bygningens længde og Bemærk spær span på ydersiden af den korte væg. Tilføje yderligere plads til udhæng på hver væg, såsom 12 eller 24 inches, at etablere den samlede længde af spær.

•Anbring et stillads eller stigen inde i bygningen i den ene ende af den høje væg. Krog i slutningen af båndet over ydersiden slutningen af væggen og begynde mærkning 16-tommer layout mærker på toppen af væggen med en tømrer blyant. Flytte stillads eller stigen, som du går og fortsætte med 16-tommer layout. Layout den modsatte væg, startende fra den samme ende som først. Tæl antallet af mærker på den ene væg til at fastlægge antallet af spær.

•Stack flere længder af 2-tommer tyk Douglass fir tømmer flad oven på to savbukke. Selv de sider og ender af brikkerne. Krog i slutningen af båndet i den ene ende af stakken, og marker til 12 - eller 24-tommers overhæng på kanten af det øverste stykke. Flyt slutningen af båndet på overhæng mark og gøre et andet varemærke, der er lig med span af spær fra væg til væg. Gør en anden mærke til de andre udhæng i slutningen af stykket.

•Mark kanter af de stablede stykker på hver overhæng mærke med en indramning firkantet. Indstille dybden af en rundsav klinge på 2 inches. Sæt på sikkerhedsbriller og skære spær til længde med saven. Lift først spær off stak og varsel savklinge varemærket, der foregik i ansigtet stykke nedenfor Hvornår du skære den første spær. Disse er guide mærker, der overfører til hvert stykke nedenfor, som du klippe hvert spær til længde.

•Gentag de forrige trin som du markere og klippe det samlede antal spær baseret på optællingen af layout varemærkerne. Stå hver spær på ende med 16-tommer mellemrum inde i bygningen mod den høje væg som du går.

•Organiser en anden stak af lignende størrelse Douglass fir på toppen af savbukke. Start i den ene ende og markere det øverste stykke 14 3/8-tomme mellemrum for spær blokering. Square varemærker med indramning-pladsen, som du går. Cut to gange antallet blokke da der er spær, som giver blokke i hver ende af en spær. Scenen lige antal blokke inde i bygningen i hver ende af spær køre.

Tag Framing

•Anbring stilladser eller A-frame stiger inde i bygningen i starten af en spær køre mod en ydermur. Spørg en assistent til at guide den øvre ende af den første stående spær op på toppen af den høje væg som du løfte den nederste ende af spær op på toppen af den korte væg.

•Strømforbrug i standby spær på kanten og skyl den ydre kant med den udvendige side af væggen. Juster overhæng mærker i hver ende med udvendige kanter af de høje og korte vægge. Toenail hver ende af spær til toppen af hver væg med to 16-penny indramning negle og en indramning hammer.

•Strømforbrug i standby en spær blok på kanten på toppen af hver væg og med ene ende mod den første spær. Skyl den ydre overflade af hver blok med de ydre ansigter af de høje og korte vægge henholdsvis. Toenail blokke til toppen af væggene med et 16-penny søm i den ydre ende af hver blok.

•REACH over toppen af spær og drev tre 16-penny negle, jævnt fordelt, gennem ansigtet af spær og i slutningen af blokken. Placer den anden spær mod den ydre ende af blokken. Juster overhæng mærker og toenail det på hver væg. Fortsætte med at installere blokke og spær gradvist indtil alle spær er naglet i sted. Hvis det er nødvendigt, måle og skære fyldstof blokke, der passer mellem de to sidste spær på hver væg.

Beklædningen

•Anbring stilladser eller A-frame stiger på ydersiden af den korte væg i den ene ende. Fyld din værktøj bælte etui med 8-penny indramning negle.

•Spørg assistent til at hjælpe med at indlæse det første ark af 1/2-inch CDX krydsfiner beklædningen på spær. Selv den lavere, længste kant af arket med enderne af spær haler på overhæng. Endnu i slutningen af arket med den ydre kant af den første spær. Sikre ark i sted med flere negle på hvert spær.

•Reposition stilladser eller stiger og installere det næste ark af 1/2-inch beklædningen af butting ende mod slutningen af det første ark. Måle og markere det endelige ark i det første kursus med en kridtstreg. Skær fyldstof stykke med saven og negle brik på plads.

•Strømforbrug i standby en forlængelse stigen i den lavere ende af taget. Fortsætte med at indlæse plader af krydsfiner op på taget og negle hver sted som du fuldføre hvert kursus af beklædningen. Markere og klippe fyldstof stykker i hver ende med kridtstreg og så. Hvis den øverste kant af den endelige kursus strækker sig ud over spær haler på overhæng, kridt en linje fra ende til anden og skære overskydende på linje af overhæng. Ellers, markere og klippe fyldstof stykker for den endelige kursus og nail disse på plads.

•Brug lederne af de første 8-penny negle som referencer og kridtstreger på beklædningen, der falder sammen med hvert spær fra ende til anden. Følg linjer, som du søm beklædningen på 12-tommer intervaller på hvert spær.

Tips & advarsler

  • Nail fascia board på spær haler på hver overhæng med 16-penny galvaniseret kasse negle før kappematerialer taget. Skyl de øvre og nedre kanter af tag beklædningen med de ydre kanter af fascia.
  • Tilføje yderligere blokke mellem spær på områder hvor tag-mount klimaanlæg er høvlet.
  • Installere galvaniseret tag kantning før du anvender tagdækning papir og tagdækning.
  • Mange bygningsreglementer kræver en yderligere række af blokke hver 8 fod på tværs af et spær span. Kridt linjer på den nederste kant af spær på en 8-foot mark og installere en blok på hver side af linjen, som du går. Dette tillader dig at køre søm gennem ansigt af et spær i stedet for tå-sømning blokke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com