DIY: Bugs, der spiser roser

June 20

DIY: Bugs, der spiser roser

Ikke alle insekter, der besøger rosenbuske er venlige bestøvende bier og sommerfugle. Bladlus, thrips og japanske biller er nogle af de fejl, der lever af roser. Mider, der ikke er insekter men minuscule spindlere, også angribe de dækfrøede planter. Skaden bugs påføre varierer. Lære at matche skade skadedyr eller - endnu bedre - for at identificere, hvad infesting busk, før det gør uoprettelig skade. Udstyret med viden, er du parat til at gøre kampen for dine roser.

Instruktioner

•Undersøg rosen blade til en klæbrig sort stof, især i de kølige temperaturer i foråret og efteråret. Du kan også bemærke løvet falder for tidligt. Bladlus forårsage skader, som de lever af plantens væsker. De pæreformede insekter også frigive honningdug, den klæbrig substans, der ender med sort når sodede skimmel overfører til bush tiltrukket udskillelsen. Bladlus er 1/8 tomme lange med en grøn eller pink blød krop. Du finder dem på unge knopper, blade og skud. Holde haven pesticid-fri til at tiltrække snyltehvepse og mariehøns, for eksempel, som er nogle af bladlus naturlige rovdyr. Fjerne insekter med stærke vandstråler. Sprøjte dem direkte med insekticid sæbe, en lav-toksicitet pesticid indstilling. Der findes også et stort antal stærke syntetiske kemikalier for at styre bladlus på roser. Bruge dem som en sidste udvej. De omfatter bifenthrin, cyfluthrin og esfenvalerat bl.a. Anvende dem ifølge etiketten.

•Treat anlæg til japanske biller hvis du bemærker omfattende ødelæggelser af busk og metallisk grønne, hårdt-karrosseri insekter på anlægget. De japanske biller fordel blomster, men også lever af blade, med potentiale til at forlade bushen nøgen. Håndplukke og slip bugs i en spand med sæbevand. Som en sidste udvej, sprøjte dem med et insekticid indeholdende carbaryl, diazinon eller acephat. Kemikalierne dræbe biller du spray, men det stopper ikke nye fra flyver til anlægget. Desuden, når insektbekæmpelsesmidler tåge lander på blomsterne, det dræber bierne, der kommer til feed på nektar.

•Blow forsigtigt på rosa blomster, der aldrig fuldt åbner, før du tænder Slaske. Kig på blomster og løv umiddelbart bagefter at bekræfte en thrip angreb. Insekter er meget små og svære at se. Når du blæse på anlægget, flytte de lille bugs rundt, hvilket gør det nemmere at lægge mærke til dem. Skader thrips årsag er resultatet af deres sucking sap. Beskær de blomster og blade påvirket. Ukrudt omkring anlægget til at holde området fri for værten vegetation, herunder græs. Spray thrips med insekticid sæbe på frekvensen anbefales på etiketten. Som en sidste udvej, bruge et stærkere pesticid, der indeholder acephat, bifenthrin eller cyfluthrin, f.eks. Insektbekæmpelsesmidler behandling er mest effektiv, når du sprøjte de lukkede rosenknopper før insekter trænge dem. Din county kooperative udvidelse office eller et lokale Planteskole har måske et skøn over, hvornår thrip aktivitet starter i din region.

•Diagnose steg busk som lider af et tilfælde af spider mider, hvis løv bliver gråt eller bronze. Mider er meget lille edderkop slægtninge, der samles i stort tal på undersiden af rosen blade til at suge saften. Ramte bunden af løvet hver to dage med en kraftig vandstråle at fjerne skadedyr. Sprøjte dem med en insekticid sæbe, hvis problemet fortsætter. Brug det på frekvensen anbefales på etiketten. Mider reproducere hurtigt. Hvis angreb kommer ud af kontrol, kan du prøve en syntetiske pesticider, der indeholder den kemiske dicofol, anvendes ifølge producentens anvisninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com