De bedste måder at pode en Rose Bush

June 20

De bedste måder at pode en Rose Bush

Din mand har lige modtaget en ny forfremmelse på arbejdspladsen, men familien skal flytte til en anden stat. Begejstrede for flytningen, men knust for at efterlade din rosenhave, forsøger du at finde en måde at tage roserne med dig. Transplantation vil ikke arbejde fordi den nye stat har forskellige jord, der ikke er kompatibel med rødder i buskene. I sådanne scenerio er podning den bedste løsning.

Værktøjer

Podning kræver visse værktøjer af handelen at garantere succes. Der er nogle stammer fra de ønskede rosenbuske. Fordi de transporteres, skal stænglerne placeres umiddelbart i vand for at sikre, at de ikke vil tørre ud. Næste er en rootstalk fra den ønskede placering. Rootstalks kan fås fra Planteskoler i området. Podning knive er det bedste værktøj til at skære grene. Fordi dette er planten kirurgi, skal kniven være knivskarpe til ren nedskæringer. Endelig, podning tape, en gummiagtig indpakning tape, for at holde de to stilke på plads, da den endelige graft heler.

Transport

Ved transport af stængler eller budsticks, er det vigtigt at holde dem fugtige og cool. Overveje indpakning dem i en våd køkkenrulle og placere dem i en plastik lynlås-stil taske. De skal plukkes så tæt på farten som muligt, fordi de fleste budsticks ikke vil forblive levedygtige i mere end to eller tre dage. Også, når faktisk transporterer, overveje at placere dem i en lille frost med en ispose til at holde dem kolde og sikker.

Typer af podninger

Der er to typer af grafts typisk præfabrikerede på rosenbuske, pisk og kløft podning. I pisk podning, rootstalk budstick er skåret på en diagonal og placeret sammen så den indvendige dele af stængler passer sammen. Kløft podning indebærer omhyggeligt udskæring rootstalk's vigtigste grene i midten og placere en budstick, der er skåret i en kile inde i Skive. Begge af disse grafts er derefter viklet stramt med podning tape og venstre til at helbrede.

Vigtige Tips

Den vigtigste måde at sikre en vellykket graft er at matche op indersiden dele af grenene. Dette sikrer, at den nye budstick får de nødvendige næringsstoffer til at vokse. Sørg også for, at pode kniven er virkelig knivskarp, fordi noget mattere kan beskadige indersiden af planterne og ødelægge graften. Endelig, Sørg for at efterlade den podning tape sted indtil budstick faktisk begynder danner ny vækst. Dette er et tegn på at de to anlæg har fusioneret og vokser som en.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com