Tropiske ser træer for Pennsylvania

June 20

Tropiske ser træer for Pennsylvania

Tropisk stil havearbejde er blevet en trend i havebrug, selv i Pennsylvania. Mens nordlige gartnere ikke kan vokse palmer, kan de vælge fra en række hardy træer bærer blade, der minder om de steamier himmelstrøg mod syd. Træer med usædvanligt store blade og træer med meget Snitgrønt er især tankevækkende af troperne.

Nordlige Catalpa

Catalpas, ofte er forbundet med den sydlige del, har en hårdfør nordlige modstykke--Catalpa speciosa, eller nordlige catalpa, som har store, tropiske forekommende blade og orchidlike hvide blomster. De hjerteformede blade nå næsten 1 fod i længden. Lange, slanke bælg følge blomstringsstadiet af dette træ, føje til den tropiske aura. Nordlige catalpas vokser i gennemsnit jord og er hårdføre amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zone 4, hvilket betyder, at de let tåle en Pennsylvania vinter. Træer, som foretrækker fuld til delvis sol, nå 40 til 50 fod høje ved modenhed.

Pawpaw

Pawpaw træ (Asimina triloba) er tykt dækket med dramatisk hængende 1 fod lange ovale blade, der giver en mat tropiske effekt. I stærkt lys dække træets grene hele stammen, udvide tæt på jorden. Pawpaw form små tætte kolonier minder om tykke, junglelike regnskov, men de suckers, der opstår fra de vigtigste plante kan fjernes nemt, hvis et enkelt træ ønskes. De lilla blomster, der ligner trillium, efterfølges af spiselige frugter, der smager lidt ligesom en krydsning mellem en banan og ananas. Pawpaw foretrækker at være i halvskygge i cool jord og er hårdfør til USDA Zone 5, der omfatter de fleste af Pennsylvania. Træet når 15 til 20 fod høje når fuldt udvokset.

Tiger øjne Sumac

Den korteste tropical-lignende træ, der trives i Pennsylvania er cut-blad sumac kendt som Tiger øjne (Rhus typhina Tiger øjne). Betragtes som langt overlegen i forhold til den fælles vejene sumac, har Tiger øjne meget fint skåret blade, der er chartreuse i foråret og senere overgange til en gylden nuance. Træet når 6 til 8 fod i højden; med sit fint dissekeret blade er effekten der af en stor, gyldne, tropiske bregner. Let at dyrke, Tiger øjne gør bedst i fuld til delvis sol og er hårdfør til Zone 4, hvilket gør det en hård plante for hver region i Pennsylvania.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com