Sådan foretages fejlfinding af elektriske Breaker kasser

June 20

Sådan foretages fejlfinding af elektriske Breaker kasser

Elektriske breaker kasser har fjederbelastede fuse skifter designet til at beskytte husstandens elektriske kredsløb. I den selv af en overbelastning eller kort i kredsløbet vender breaker til den slukkede position, afbryde strømmen for at forhindre yderligere skader. Breakers er designet til at blive "smidt" eller udløst hundredvis af gange uden fejl, men fra tid til anden en breaker slidt. Fejlfinding og breaker udskiftning er elektriske projekter, som de fleste boligejere kan gennemføre på egen hånd.

Instruktioner

Nulstille Breaker

•Locate boksen breaker typisk installeret i garagen, et skab eller spisekammer. Kig efter en stor grå eller sort metal kasse med en dør, indstille flush i væggen. Åbn døren ved at trække ud på wire håndtag til at afsløre afbrydere.

•Start øverst og Kør en lommelygte over breakers, på udkig efter en klar indikator boks med en rød firkant i det, der angiver en afbryder, der er blevet udløst. Brug listen locator på indersiden af panelet døren til at hjælpe dig; Breakers er typisk angivet af rum eller område af huset de tjener, med nummeret breaker for enden af linjen på diagrammet.

•Klik breaker til fuld off position til at nulstille den. Flip afbryder i den modsatte retning til positionen on for at genoprette magten. Vende tilbage til normal brug, medmindre problemet sker igen. Flytte til det næste trin, hvis stadig problemer.

•Locate alle forretninger knyttet til den fejlende breaker og kontrollere, hvad er tilsluttet, ved at kontrollere styrken af elementer tilsluttet i nærheden, mens breaker er slukket. Frakobl alle punkter på banen.

Test kredsløb

•Nulstil breaker som beskrevet i første afsnit. Plug varerne tilbage i og slå dem, en ad gangen, venter et minut mellem hvert element indtil breaker ture igen. Hvis ikke, skal du vende tilbage til normal brug. Frakobl alle, men det sidste element du tilsluttet og nulstille breaker.

•Drej enkelt punkt på og vente med at se, hvis afbryder kaster. Hvis det gør, erstatte varen, eller sætte den i et kredsløb med en højere strømstyrke breaker. Hvis det ikke sker, sprede dine apparater og andre varer ud til flere kredsløb til at forhindre fremtidige overbelastning.

•Count op den samlede effekt af elektricitet, der anvendes af apparaterne og andre elementer på kredsløbet, hvis problemet fortsætter. Find oplysningerne på UL-tag, på ledningen, eller bunden af varen. Dividere summen med 100.

•Kontrollér breaker's strømstyrke ved at læse nummeret fra ryggen. Fratræk delt antallet fra den sidste trin fra strømstyrken breaker. Hvis du har et negativt tal, videredistribuere apparater yderligere, hvis ikke kalder en elektriker til at udskifte afbryder og kontrollere kredsløb for ledninger fejl.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com