Sygdomme i Evergreens

June 20

Sygdomme i Evergreens

Stedsegrønne træer og buske lider af forskellige sygdomme. Virkningerne af disse lidelser er ofte svær, hvis venstre ubehandlet. Nogle vise sig dødelig for stedsegrønne. Sygdomme i evergreen kommer fra en række kilder, med mange bliver svampe i naturen. Symptomerne varierer afhængigt af sygdommen, men give landscaper spor, med hensyn til arten af problemet. Visse sygdomme påvirker kun specifikke arter, mens andre angreb en større gruppe af evergreens.

Nål støbt af Gran

Svampen kendt som Rhizosphaera kalkhoffii er ansvarlig for nål støbt af grantræer. Dette er en sygdom, der normalt forårsager træet for at miste sine nåle for tidligt, men undlader at dræbe modellen. Nål støbt af Gran gør træet grimme. Colorado blue spruce er særligt sårbare. I de fleste tilfælde viser de nederste grene tegn på at tabe nålene før de øverste dem. Alvorlige angreb dræber de nederste grene. Nåle inficeret i slutningen af foråret Drej lilla eller brun før falde ned i efteråret. Sorte pletter er svamp til stede på dem. Chlorothalonil fungicid anvendes i foråret, da de nye nåle er en anbefalet behandling af denne sygdom, bemærker den Ohio State University forlængelse.

Cytospora fordærve

Cytospora fordærve påvirker mange typer af stedsegrønne træer og buske, herunder blå Gran og hybrider, rødgran, hvidgran, skarntyde og Douglas fir. Svampe sygdom begynder lav på træet og gør sin vej op til de højere grene i tid. Døde, brune nåle kan eller kan ikke falde af lemmerne. Døde områder udvikle på stammen og grenene efterhånden dræbe træet i worst case scenarier. Træer er 15 år gamle og ældre normalt ofrene for cytospora fordærve. At holde træerne vandes under tørke, undgå sårede trunk eller grene og beskæring tilbage berørte filialer forebyggelse af denne sygdom eller begrænse dens udbredelse.

Sphaeropsis skimmel

Fyrretræer med deres nåle i bundter af toere og treere, herunder arter som rød fyr, østrigsk fyr, Mugo pine og Ponderosa pine, er risiko for Sphaeropsis skimmel. Denne stedsegrønne sygdom resulterer i brun, forkortet ny vækst, med dette symptom normalt vises først på de nederste grene af fyr. Nogen stress på træet gør det muligt for hele grene til offer for sygdommen, med træer svækket af dårlig jord, komprimeret jord, manglen på vand eller skader på stammen og/eller rødder meget sårbare. Sprøjtning træer med forbindelser, herunder thiophanat-methyl eller propiconazol 3 før nye nåle bud ud hjælper med at holde sygdommen i skak, ifølge Nebraska Forest service.

Cercospora Blight

Østlige rød cedertræer og enebær arter, plantet tæt sammen som i læhegn omgivelser, kontrakt undertiden Cercospora blight. Blade i den indre del af stedsegrønne dør først når inficeret med svampesygdomme derefter bevæger sig udad og opad på træet. Små grene falder undertiden fra indre som sygdommen tager fat. Regn spreder sporer af svampen i forsommeren. Kontrol denne sygdom ved at fjerne træer, der er for tæt på hinanden, hvilket øger luftcirkulation og afskrækker svampevækst. Sprøjtning træerne grundigt med en fungicid kan stoppe infektionen


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com