Helbredelsesmetoder for kondens i min Garage

June 20

Kondens generelt opstår i garager, når der er for meget fugt. Mens kondens kan være grimme, omfatter de større problemer forårsaget af kondens træ rot, peeling eller blæredannelse maling og mug vækst. Af disse skimmelvækst er måske den mest alvorlige, da det kan forårsage betydelige sundhedsmæssige problemer, især for børn, gravide kvinde og dem med luftvejsproblemer.

Storm Windows

Kondens generelt vises på windows først, hvor varmt luft inde kommer i kontakt med den kolde luft udenfor. Storm windows hjælpe med at forhindre kondens ved at placere en ekstra buffer, normalt i form af en ekstra rude i glas, mellem luften udenfor og luften inde. Når du vælger en storm vindue, kigge efter en med en høj kondens Rating, eller CR. Det nationale Fenestration Rating Råd bestemmer et vindue CR, som kan variere fra 1 til 100. Jo højere tallet er, den mere effektive vinduet er at forhindre kondens.

Affugter

Affugtere fjerne fugt fra luften, hvilket forhindrer kondens. Affugtere er særligt effektive, når fugt problemet er begrænset til et enkelt område, som en garage. Når du vælger en affugter, overveje nogle af de tilgængelige indstillinger, såsom justerbare humidistat, automatisk slukning og signallys, der giver dig besked når drypbakken er fuld.

Vapor barrierer

Vapor barrierer er materialer, såsom polyethylenfilm, papir belagt med asfalt, lamineret papir og kraft-backed aluminiumsfolie, bruges til at forhindre fugt flow. Denne evne måles i "permanenter." Anvende vapor hindringer med en perm rating på 0,25 eller mindre på den varme side af væggen i din garage. Du kan også anvende vapor barrierer under beton plader for at forhindre fugt fra siver op gennem beton. Vapor barrierer er tilgængelige på de fleste hjem forsyning butikker.

Ventilation

En god fordeling af luft vil hjælpe med at forhindre kondens. For at opnå dette, skal du tilføje ventilationskanaler til din garage. Ventilationskanaler i hvert hjørne af garagen vil opnå maksimal luftbevægelse. Alternativt kan du åbne garage vinduer og døre når det er muligt. Du bør også overveje at bruge en eller flere ventilatorer i din garage for at tilskynde luftstrøm.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com