Sådan reparation træsøjler

June 21

Sådan reparation træsøjler

Træ er en af de mest alsidige byggematerialer i verden. Søjlerne lavet af træ giver en følelse af vægt og styrke i deres arkitektoniske detaljer. Der er to grundlæggende typer af søjler, belastning rentebærende og dekorative. Søjler kan lider af virkningerne, flytte eller rådne. De to mest almindelige reparationer, der skal gøres er revner eller opdelinger i stolpe og rådner i bunden af søjlen. Har bærende søjler inspiceres af en professionel, hvis skaden er mere end overflade at sikre strukturel integritet.

Instruktioner

At fjerne Base Rot

•Tag så meget af det beskadigede træ, som du kan fra bunden af søjlen med en mejsel og hammer. Skæres dybere rådnet materiale fra søjlen med en rundsav. Tillade nogen vådt træ til tørre natten over.

•Measure siderne af søjlen med en tape måle. Skåret fire stykker af 3/4-inch tyk molding, høj nok til at dække det beskadigede område i bunden af søjlen 1,5 inches længere end bredden af søjlen.

•Strømforbrug i standby støbning på gering så med bunden på bordet, og ryggen mod hegnet. Skære 45 graders spidser i hver ende af hvert stykke af støbning, vinklet en højre og en venstre, ud, således at de lange punkter af spidser er på forsiden af støbning.

•Applicer lim på ryg overfladen af støbning. Juster støbning med ansigterne på søjlen, med indvendigt hjørner af spidser på hjørnerne af søjlen. Nail støbning på plads med 1 1/2 tommer pin negle, en hver 4 inches.

Reparation søjle revner

•Åbn en stor sprøjten og fyld den med industrielle styrke udvendige trælim. Tilføre hver knæk til at fylde det, indtil limen siver ud lidt lim.

•Fit én strop stil klemme lige over det beskadigede område. Fastgør remmen gennem spændet af klemmen og skralde klemme LUN. Passer en anden rem klemme omkring søjlen lige under det beskadigede område og LUN det op. Suppleant stramning de øverste og nederste klemmer, en skralde ad gangen indtil revner lukker.

•Anvend en våd klud til at aftørre overskydende lim fra overfladen af søjlen. Tillad lim til at hærde i 24 timer. Sand ansigt af søjlen med en power sander med 150-sandkorn sandpapir til at udjævne reparation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com