Hvordan du installerer et vindue skærm dør

June 21

Hvordan du installerer et vindue skærm dør

Et vindue skærmen døren er også kendt som en storm døren, da det kan fungere som både en barriere for at holde kulden ud og air conditioning i under forskellige årstider. Det vil beskytte din gadedøren og fungerer også som et ekstra lag af sikkerhed for din indgang. At have en skærm dør med windows gør det muligt for dig at have mulighed for at åbne vinduerne på dage hvor du gerne vil have noget frisk luft i huset. Hvis du er i markedet for et afskærmet storm døren, vil du vide, hvordan du installerer det.

Instruktioner

•Sæt hængsel jernbane til den nye dør hvis det ikke er fastgjort. Dette gøres let, hvis du lå døren på en flad overflade og sætte det sammen. Måle åbningen af døren og sørg for at måle på toppen af bakken, hvis døren har en skrå tærskel.

•Klippe hængsel jernbane med et hack så til at passe de målinger, du tog. Igen, det er nemmest, hvis du kan fastsætte døren på et fast underlag og skær jernbane fra en vandret position. Et hack så vil cut langsomt men renlig, så vær tålmodig.

•Indstil skærm dør i læg, så den er centreret i døråbningen og holde en plan mod at gøre sikker på, at det er lige. Markere huller til skruer med en blyant. Dette gøres bedst med en hjælper, således at én person kan holde døren lige og jævn og den anden kan gøre blyant mærker. Kontroller, at du forlader et 1/2-inch hul i låsen side af døren, hvis din låsen jernbane ikke har blevet installeret endnu.

•Drill pilot huller ind i dørkarmen med et borehoved, der er mindre end den faktiske skrue størrelse. Dette vil forhindre, at træet fra opsplitning når skrue døren på plads. Hvis du er skrue til mursten eller beton, skal du installere konkrete ankre før skrue døren på plads. Dette indebærer bore et hul med en murværk smule, hamren i en plastik anker og derefter skrue ind i den.

•Hold dør i sted og skrue døren på plads, begyndende med toppen, så bunden, og endelig de midterste skruer. Det skal hænge og svinge frit. Installere andre rækværket, der fulgte med døren ved at skrue det mod side rækværket og derefter langs kanten af døren.

•Sæt din hardware, som en hydraulisk tættere eller låse, med skruer. Din skærm dør er nu klar til brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com