Badekar overflade reparation Tips

June 21

Badekar overflade reparation Tips

Badeværelser har ofte brug for grundlæggende opdatering. Typografier ændres, men badekar er dyre at erstatte. De lider en masse slid og ælde, og kan blive tilhugget. Hårdt vand kan forårsage rust pletter at udvikle. Hjem retsmidler eller et badekar liner kan løse de fleste problemer, overflade.

At fjerne Rust

Rust pletter en badekar porcelænoverflade. Disse grimme pletter kan ofte fjernes ved hjælp af en husstand krat, en blanding af citronsaft og salt. Krat pletten med blandingen og skylle det væk. Vanskelige pletter, mætte en klud i blandingen. Placer rag på pletten i flere timer og derefter krat de rust pletter væk.

Reparation af Chips

Reparere mindre chips og revner i overfladen af badekarret metoden resurfacing. Resurfacing kræver brug af nogle barske kemikalier og maling. Handsker og beskyttelsesbriller skal altid bæres og rummet bør være godt ventileret. Indledningsvis skår væk løs materiale omkring chips eller revner. Etch område med saltsyre. Prime området ætset med en epoxy-harpiks, som vil prep området, at gøre det kunne nemt obligation med påfyldning agent. Fyld området prepped med en polyester spartelmasse. Lad det indstillet korrekt. Let sand det udfyldte område for at sikre det er endda med resten af badekarret. Male karret med en badekar-egnet maling. Det er ofte bedst at male det hele badekar efter en resurfacing reparation, fordi farverne er meget vanskeligt at matche.

Badekar Liner

Badekar med betydelig skade eller dem med forældede finish er et badekar for en programrettelse. Liners er effektive og økonomisk overkommelige alternativer til at installere en ny badekar. De bør installeres af en professionel entreprenør, der har specialiseret sig i badekar lakering. Custom-installeret liners er designet til at passe stramt over den gamle badekar. De tilbyder en fremragende måde at opdatere et badeværelse farve, og fås i mange forskellige farver og finish.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com