Hvordan man opbygger en træ gelænder

February 29

Hvordan man opbygger en træ gelænder

Træ gelændere eller gelændere, løber langs balkoner, verandaer og andre forhøjede områder for at forebygge faldulykker. Brug af præfabrikerede gelænderet sektioner gør dette projekt simpelt nok, at en gør det selv-Tømrer med grundlæggende færdigheder kan installere et gelænder. Gelændere er lavet i sektioner. Hver sektion er understøttet i hver ende af en newel indlæg. Top og bund skinner køre mellem de to stillinger, med spindler løber lodret mellem dem hver 4 inches. Vælg en spindel og jernbane stil, der supplerer de eksisterende træværk i dit space.

Instruktioner

Det første indlæg

•Measure plads langs kanten af altan, veranda eller dækket ved hjælp af et målebånd og mark positioner for de to newel stillinger i begge ender, typisk to til tre inches tilbage fra kanten.

•Fit L beslag til hvert ansigt af newel stillinger på deres nederste ende. Køre en 1-tommer træ skrue gennem hvert hul i hvert beslag, så hjørnet af L er selv med i bunden af post.

•Measure op fra bunden af post og installere en L beslag 4 inches op, centreret over for den post, der vil blive konfronteret med den modsatte indlæg. Fastgør beslaget med 1-tomme skruer, som du gjorde i trin 2. Gør dette for begge stillinger.

•Strømforbrug i standby den første newel post i holdning, justeret til kanten af våbenhuset eller dæk. Køre én skrue ned gennem hvert hul i L-beslag til ordet for at forankre det på plads.

Tilføje skinner

•Measure fra indersiden ansigt af dette indlæg, at indersiden position i andet indlæg. Måle din top og bund skinner og fratræk afstanden mellem indlæg fra længden af skinnerne. Skære 1/2 af denne afstand fra hver ende af de øverste og nederste skinner, således at Spindlerne vil være centreret mellem newel indlæg.

•Lay top og bund skinner på så heste, parallelt med hinanden omkring 32 inches fra hinanden. Passe den firkantede ende af en præfabrikerede spindel ind i den første firkantede lomme på bunden jernbane. Køre en 3 tommer behandlet dæk skrue gennem bunden jernbane ind i enden af spindlen. Gentag denne proces med hver spindel, vedhæfter den til bunden jernbane.

•Fit top jernbane på toppen af spindler og drive en anden skrue ned gennem den øverste skinne i slutningen af hver spindel. Stå afsnittet gelænderet op og passer det til den første post, således at beslaget du installeret passer ind i toppen af den nederste skinne. Køre en skrue gennem hvert hul i bunden jernbane.

•Fit andet post til den modsatte ende af skinnen og lægger det på samme måde. Justere indlæggets position og drive én skrue ned gennem L beslag til ordet. Tilføje L beslag til at forbinde den top jernbane, som du gjorde i bunden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com