Herbicider for bælgplanter

June 22

Herbicider for bælgplanter

Bælgplanter er en del af anlægget familien Ærteblomstfamilien, og defineres af deres tørre frugt knuder eller bælg. Bælgplanter omfatter sådanne notabiliteter som jordnødder, Lucerne, kløver, ærter, bønner af alle typer, johannesbrød og linser og træet johannesbrød og blåregn. Bælgplanter har forskellige ernæringsmæssige behov fra mange andre mere almindelige plantesorter, så ukrudtsbekæmpelse er et spørgsmål om at udnytte styrken i bælgplanter at udnytte svaghederne i andre uønskede planter.

Butyrac 200

Butyrac er sikker til brug på foderbælgsæd som Lucerne, kløver og Kællingetand kløverblad, men ikke til brug på Stenkløver. Dette herbicid kontrollerer effektivt velveltleaf, ragweeds, Gåsefod, Ranunkel, Opret amarant. Det virker også på natskygge og sennep i mindre omfang. Dette herbicid er også kendt som 2, 4-DB og bør anvendes kun ved den første skæring af græs.

Buctril

Dette herbicid virker ved at hæmme fotosyntese, og fungerer bedst, når sprøjtes på ukrudtet under deres mest aktive fase af deres vækst. Mens teknisk sikker til brug på små kerner og Lucerne, hæmmer dette støv alfalfa på samme måde som ukrudt. Mens det ikke kan dræbe de alfalfa blankt, står det en god chance for at reducere afgrøde udbytte, hvis de anvendes efter dyrkning.

MCPA

Ligesom Buctril, dette kemikalie er teknisk sikkert at bruge omkring bælgfrugter, men er ikke særlig godt for dem. Du skal dække bælgplanter planter med en tarp før du anvender dette herbicid på Opret amarant, formiddag herlighed, Bredbladet og alle antal årlige ukrudtsarter. Anvende dette herbicid på årlige ukrudt mens de er unge, mens jorden er fugtig og flere timer før forventet regn.

2, 4-D Amin

Dette herbicid er sikker til brug på hvidkløver og lespedeza men ikke til brug på rød (Blodkløver) eller arrowleaf. Amin virker kun på bynke-ambrosie og bitterweed, og kan anvendes på ethvert tidspunkt under ukrudt udvikling.

Pronamide

Pronamide (aka kantsten 50WP) er sikkert for Kællingetand, Lucerne, kløver, landino og Rødkløver, efter at planterne nå deres trifoliate fase. Pronamide kontrollerer effektivt frivillige korn, dunede hejre og Fuglegræs, men det vil også dræbe enhver ønskelig græsser fanget i behandlingsområdet. Gælde i mindst 120 dage før den planlagte høst.

Limazamox

Sælges under navnet Raptor 1AS, er dette kemikalie specielt designet til at behandle Bredbladet, Gåsefod og årlige græs infestationer i Lucerne. Dette er et kortvarigt virkende herbicid, og fungerer bedst, når den anvendes lige efter regn, mens ukrudtet vokser meget hurtigt. Raptor kan forårsage gulfarvning eller hæmmet vækst i Lucerne, så du bør forsøge at anvende det mens alfalfa er i sin sovende fase i løbet af vinteren. Men det vil ikke arbejde ved temperaturer under 50 grader Fahrenheit, så vent indtil du ved, at temperaturen vil opretholde 51 grader Fahrenheit eller højere i mindst 10 timer efter ansøgningsfristen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com